תעשי חיפוש דובשניותהיה כאן מתכון של דובשניות עם סירופ מלמעלה
לא מוצאת את זה
אודה לכם יותר ממאד על עזרתכם במציאת המתכון
www.prog.co.il
www.prog.co.il
תודה מעומק הלב![]()
דובשניות לראש השנה
מחפשת מתכון טוב ומוצלח מאד לדובשניות עם שמן שיצאו טעימות ויפות. תודה מראשwww.prog.co.il
![]()
חגים - דובשניות- מתכון שפורסם במגזין פוקוס- מישהי ניסתה?
מצרפת את המתכון. מכירה? ניסית אותו? אשמח אם תכתבי כאן איך זה יוצא ואם זה יוצא כמו בתמונה? (עם הציפוי הלבן הזה)www.prog.co.il
לא יודעת אם יעזור לך, המתכון הזה הומלץ כמדומני ע"י הני בקר והוא יוצא הכי טעים לדעתי מכל הדובשניות שאכלת אי פעם.תודה מעומק הלב
נראה לי שכוונתי לעוד מתכון חוץ מאלה
אבל אם לא ימצא הספציפי ההוא ננסה את אלה
שוב תודה
www.metukimsheli.com
למה באמת זה לא יוצא לבן?לא יודעת אם יעזור לך, המתכון הזה הומלץ כמדומני ע"י הני בקר והוא יוצא הכי טעים לדעתי מכל הדובשניות שאכלת אי פעם.
הכנתי אתמול עוד סוג מבלוג אחר ויצא חביב. אבל המתכון הזה מעולה ממש.
הפריע לי שהציפוי שלו לא לבן (תראי בתמונה שלי)אבל בטעם הוא מושלם. לא לוותר!
צפה בקובץ המצורף 959383![]()
דובשניות מתובלות ממכרות בטעם של ילדות ⋆ פיית העוגיות
ראש השנה מתקרב בצעדי ענק ועל אף שהשנה הוא בהחלט לא הולך להיראות כמו שתיכננו, לפחות נמתיק אותו עם משהו קטן וטוב. לקראת ראש השנה שלחתם לי אינספור בקשות לקבלת מתכון...www.cookie-fairy.com
נ.ב. ציפורן וקליפת לימון השמטתי.
לדעתי רויאל אייסינג יעשה את העבודה.למה באמת זה לא יוצא לבן?
איך עושים ציפוי שכן יצא לבן?
אם אני מכינה היום, איך אני מאחסנת עד ר"ה?לדעתי רויאל אייסינג יעשה את העבודה.
הציפוי במתכון הוא ללא חלבון כמו ברויאל.
אני לא אוהבת להשתמש בביצה חיה לכן לא שיניתי.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //