עוגות/עוגיות עזרו לי למצוא מתכון שפורסם כאן

• הוסף לסימניות
היה כאן מתכון של דובשניות עם סירופ מלמעלה
לא מוצאת את זה
אודה לכם יותר ממאד על עזרתכם במציאת המתכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה מעומק הלב
נראה לי שכוונתי לעוד מתכון חוץ מאלה
אבל אם לא ימצא הספציפי ההוא ננסה את אלה
שוב תודה

• הוסף לסימניות
תודה מעומק הלב
נראה לי שכוונתי לעוד מתכון חוץ מאלה
אבל אם לא ימצא הספציפי ההוא ננסה את אלה
שוב תודה
לא יודעת אם יעזור לך, המתכון הזה הומלץ כמדומני ע"י הני בקר והוא יוצא הכי טעים לדעתי מכל הדובשניות שאכלת אי פעם.
הכנתי אתמול עוד סוג מבלוג אחר ויצא חביב. אבל המתכון הזה מעולה ממש.
הפריע לי שהציפוי שלו לא לבן (תראי בתמונה שלי)אבל בטעם הוא מושלם. לא לוותר!
20210829_215351.jpg

נ.ב. ציפורן וקליפת לימון השמטתי.

• הוסף לסימניות
מתכון מצוין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יודעת אם יעזור לך, המתכון הזה הומלץ כמדומני ע"י הני בקר והוא יוצא הכי טעים לדעתי מכל הדובשניות שאכלת אי פעם.
הכנתי אתמול עוד סוג מבלוג אחר ויצא חביב. אבל המתכון הזה מעולה ממש.
הפריע לי שהציפוי שלו לא לבן (תראי בתמונה שלי)אבל בטעם הוא מושלם. לא לוותר!
צפה בקובץ המצורף 959383
נ.ב. ציפורן וקליפת לימון השמטתי.
למה באמת זה לא יוצא לבן?
איך עושים ציפוי שכן יצא לבן?

• הוסף לסימניות
למה באמת זה לא יוצא לבן?
איך עושים ציפוי שכן יצא לבן?
לדעתי רויאל אייסינג יעשה את העבודה.
הציפוי במתכון הוא ללא חלבון כמו ברויאל.
אני לא אוהבת להשתמש בביצה חיה לכן לא שיניתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה