עזרו לי :(

• הוסף לסימניות
בתוכנת סקצ'אפ,
איך אתם מבצעים "שילוט" על מבנים מעוגלים?
עם איזה תוסף?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
1675675749810.png

עם הפלאגין המצורף.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לעגל את הקיר?
1675681048581.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמו הכתב העליון שעשיתי?

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
מעמידים את הכתב לגובה ומשחקים עם החיצים שיתעגל לכיוון שרוצים

• הוסף לסימניות
חץ אדום

• הוסף לסימניות
מה זה חץ אדום?
הוא מכופף אותו פנימה ללא יכולת שליטה על הכיוון הנכון,
רק על עומק הכיפוף.
אני טועה?

• הוסף לסימניות
השליטה שיש היא בהקלדת מספר המעלות של הזוית עד לעיגול מלא
לפי גודל העיגול של הקיר.

• הוסף לסימניות
לא צריך למשוך את הידית האדומה?

• הוסף לסימניות
1675682547583.png

אפשר לשחק אח''כ עם הסקייל להתאמה מושלמת

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא למתוח
להגדיל בפרופורציה

• הוסף לסימניות
אבל הוא מתעוות לי ביישור שלו,
הוא נהייה על הצד במקום באמצע.

• הוסף לסימניות
צריך לשחק עם זה
לי זה ישר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה