עזרו נא להשיב את גזילתינו!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בירושלים אמנם זו התלבושת כמעט בכל בתי הספר, אבל בבני ברק ממש לא.
בזמני רק בזכרון מאיר הייתה חולצה תכלת חלקה.
כיום נראה לי שגם נווה מאיר ואולי תפארת תמר.
תפתחי את האתר של שרייבר, יש שם תמונות של חולצות התלבושת של הרבה מבתי הספר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מוזר שלא כתבו לפני,
דבר ראשון תולים פתק ברור "השבת אבידה" באיזור החנות וגם נכנסים לחנות ומבקשים מהמוכר שאם משהו מחזיר לשם תיק שישמור את זה בצד
וגם אם הילדה חמדה את זה (לא נראה לי), פחות נראה לי שההורים שלה ילכו למכור את זה בשוק השחור...
כנראה יחפשו פתק מהאזור בו נלקח

• הוסף לסימניות
יש ילדים שמתלהבים לקיים מצוות השבת אבידה,
הבן שלי המתין בתחנת אוטובוס והניח את הכובע על הספסל וליד זה תיק הנסיעות,
תוך כדי המתנה אני מקבלת שיחת טלפון האם אבד לנו כובע ותיק נסיעות?,
התקשרתי לבן שלי לשאול מה קרה שאיבד אותם,
ואז הוא מגלה בהיותו עדין ממתין בתחנה שחפציו נעלמו, הוא הסתובב עם הגב לכיוון התחנה וילד כבר לקח את החפצים ומיהר איתם הביתה להשיב את האבידה.

לכי תדעי אם לא זאת היתה המטרה של הילדה שלקחה את הילקוט?!

• הוסף לסימניות
גרביים לבנות זה בי''ס איזורי. בחסידיים הולכים עם כחולות בלבד.
הילדה לומדת בבי''ס שקרוב לחנות מן הסתם.

• הוסף לסימניות
נשמע לי פחות הגיוני שמישהי לקחה את הילקוט סתם, ומה היא תחביא אותו בבית?
גם אני בתור ילדה לקחתי ספר שמצאתי ברחוב ע"מ לעשות השבת אבדה ולתלות שלטים (ענין שהיה נראה לי מלהיב...), כמה דקות אחר כך מישהי רצה אחרי ברחוב שאחזיר לה את הספר----
שימי לב שבתיק בית הספר בד"כ על החפצים כתוב את שם הילדה ושם הכיתה ופחות פרטים מזהים כמו כתובת ומספר טלפון, וקצת קשה לאתר את "אסתי כהן מכיתה א' 3"
בהצלחה :)
נזכרת בעוד אנקדוטה מימי בית הספר שחברה שלי ואני דברנו מתחת הבית שלה והנחנו את הילקוטים בפתח הבנין , ופתאום אנחנו קולטות שמישהו מחזיק את הילקוטים והתפתח באזור דיון על "חפץ חשוד" וכשבאנו לקחת את התיקים, ממש צעקו עלינו שכמעט הזמינו משטרה (אמיתי!)

• הוסף לסימניות
שימי לב שבתיק בית הספר בד"כ על החפצים כתוב את שם הילדה ושם הכיתה ופחות פרטים מזהים כמו כתובת ומספר טלפון, וקצת קשה לאתר את "אסתי כהן מכיתה א' 3"
למה לא לכתוב שם וטלפון על תיק או ילקוט?
אצלינו כותבים גם על המעילים של הילדים
[על כל דבר שמורידים אותו ויכול לאבד]

• הוסף לסימניות
וגם תנסי לבקש את ההסרטה מהחנות לזהות את הילדה

• הוסף לסימניות
וההורים יחזירו.? לכאורה כן אבל לצערינו גם יש עוד סיפורים.

אם הילדה אכן חמדה לעצמה את התיק, קחו בחשבון שלהורים שלה הוא כנראה לא יגיע---
ילדה בגילאי בית ספר מספיק גדולה בשביל להבין לא להביא חפץ גדול כל כך הביתה שההורים ישימו לב מיד, יש מצב שהיא נניח רוקנה אותו מאביזרים שרצתה, אבל הילקוט עצמו כנראה זרוק איפשהו ולהורי הילדה אין שמץ של מושג מהענין! (שוב אם זה לא לצורך השבת אבדה)

• הוסף לסימניות
איך היא הלכה היום לבית הספר
ללא ....
בהחלט.
היה לה אבל מאוד מאוד קשה.
כמובן שעדכנו את המורה מראש.
לכל השואלים, מספר הטלפון שלנו מופיע גם מופיע על הספרים, על הקלמר, ועוד.
סיפור מוזר מכל כיוון.

• הוסף לסימניות
אזור איצקוביץ זה יכול להיות זכרון מאיר או תפארת תמר (פחות הגיוני כי הם שיכות לאזור חברון)
הייתי מתקשרת ל2 המנהלות ומבקשת אם מורה תוכל להכריז ברמקול אם יש ילדה שמצאה בחנות זו וזו מחכים להשבת אבידה ואפילו פרס קטן למי שמצאה..
בתקווה שיחזור בשלום

• הוסף לסימניות
אזור איצקוביץ זה יכול להיות זכרון מאיר או תפארת תמר (פחות הגיוני כי הם שיכות לאזור חברון)
הייתי מתקשרת ל2 המנהלות ומבקשת אם מורה תוכל להכריז ברמקול אם יש ילדה שמצאה בחנות זו וזו מחכים להשבת אבידה ואפילו פרס קטן למי שמצאה..
בתקווה שיחזור בשלום
או "נווה מאיר" - הכי הגיוני לאיזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה