לא רק!!
עם גרביים לבנות זה נראה לי רק שם.זיכרון מאיר בבני ברק זה כחול תכלת
וגם לא מרכזהדבר היחיד שאני יודעת להגיד לך זה שהיא לא לומדת בוויזניץ...מקווה שעזרתי במשהו![]()
גם לא רמת אהרן, לא אהלי אליעזר, לא מסורת ישראל, לא כהנמן, לא בית מלכה...יופי התקדמות...הלאה מה עוד אפשר לשלול?
וואוו אז את ממש לא מכירה את בני ברק??אצלינו זה הולך שכל אזור מסוים הולך לאותו בית ספר. תנסו לבדוק בבית ספר שבאזור הזה הולכים אליו
בהצלחה!
למה לא לכתוב שם וטלפון על תיק או ילקוט?שימי לב שבתיק בית הספר בד"כ על החפצים כתוב את שם הילדה ושם הכיתה ופחות פרטים מזהים כמו כתובת ומספר טלפון, וקצת קשה לאתר את "אסתי כהן מכיתה א' 3"
איזור איצקוביץבאיזה איזור החנות ספרים ממוקמת?
וההורים יחזירו.? לכאורה כן אבל לצערינו גם יש עוד סיפורים.
בהחלט.איך היא הלכה היום לבית הספר
ללא ....
וגם לא בבית מלכההדבר היחיד שאני יודעת להגיד לך זה שהיא לא לומדת בוויזניץ...מקווה שעזרתי במשהו![]()
או "נווה מאיר" - הכי הגיוני לאיזוראזור איצקוביץ זה יכול להיות זכרון מאיר או תפארת תמר (פחות הגיוני כי הם שיכות לאזור חברון)
הייתי מתקשרת ל2 המנהלות ומבקשת אם מורה תוכל להכריז ברמקול אם יש ילדה שמצאה בחנות זו וזו מחכים להשבת אבידה ואפילו פרס קטן למי שמצאה..
בתקווה שיחזור בשלום
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים