עזרו נא! שם לחנות/מכירת תכשיטים ביתית

• הוסף לסימניות
אני מפרסמת בשם חברה:

מחפשת נואשות שם לחנות תכשיטים/מכירה ביתית.
תכשיטים מכסף וגולדפילד (יבוא ארה"ב). אפשרות משלוחים בדואר.
שם שיהיה מפוצץ, מושך, מקורי.
משהו אולי עם השם הפרטי שלי (שרה) שירמז על סטיילינג אישי שלי ולא כאילו זו עוד חנות תכשיטים של יבואן שלא מבין בזה כלום...
מעדיפה שם באנגלית, לדעתי יותר מושך

תעזרו לי!!

• הוסף לסימניות
הפני אותה לשרותי קופירייטינג!
{לא אלי...}

זה מעצבן אותי כל פעם מחדש.
אולי אני אגש אליה, אבקש תכשיט מפוצץ, מדהים, עדיף גם שישולבו בו אבני סברובסקי...
וכו' ואומר לה, אנא עיזרי לי...!
תשלפי לי תכשיט, מה 'כפת לך, בחינם...

• הוסף לסימניות
אני קצת נבהלתי למראה התגובה, כאילו זו פעם ראשונה שמישהו בפורום מחפש שם לחנות.
דווקא ראיתי שחברי הפורום כאן נענו בשמחה.
לא מדובר בחברה בע"מ אלא בסך הכל בחָברה שלי.

זה כמו שיש כאלו שמחליטים לעצב בוורד את ההזמנת חתונה שלהם, ויש כאלה שפונים לגרפיקאית.

• הוסף לסימניות
SARA
Jewelry Style

• הוסף לסימניות
מון שרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה