עזרים להקלדה יש כזה דבר?

• הוסף לסימניות
בעלי מקליד המון חידושי תורה וכמובן שיש כתבים מאוד קשים לקריאה ולכן הוא צריך כל פעם לרכון קדימה כדי לראות טוב יותר וזה כמובן מקשה ומעייף.

מכירים רעיון של "מנוף" כלשהוא לדפים, שאפשר לכוונן בכל מיני זוויות שהדפים יהיו קרובים יותר אליו?

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...

ואם יש לכם רעיון לאביזר נוסף שאני יכולה לקנות לו כמתנה שימושית בתחום הזה.

אשח מאוד לעזרה!!

• הוסף לסימניות
אפשר לסרוק ולעשות חצי חצי מסך
ואם אפשר כדאי לעבוד עם ocr וכדו'
כנ"ל וכנ"ל אני עושה המון

• הוסף לסימניות
בעלי מקליד המון חידושי תורה וכמובן שיש כתבים מאוד קשים לקריאה ולכן הוא צריך כל פעם לרכון קדימה כדי לראות טוב יותר וזה כמובן מקשה ומעייף.

מכירים רעיון של "מנוף" כלשהוא לדפים, שאפשר לכוונן בכל מיני זוויות שהדפים יהיו קרובים יותר אליו?

אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי...

ואם יש לכם רעיון לאביזר נוסף שאני יכולה לקנות לו כמתנה שימושית בתחום הזה.

אשח מאוד לעזרה!!
ראיתי טיפ חמומד
לא יודעת עד כמה הוא יהיה רלוונטי
לוקחים סרגל ומצמידים אותו למסך ביחד עם הדף ע"י אטב(הסרגל שומר על זה שזה ישאר ישר
1726760719333.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא בשיטה עיוורת?
כי אם כן הוא יכול להניח את הדף על המחשב וככה זה יהיה לו יותר קרוב לפנים...

• הוסף לסימניות
חיפוש בגוגל עם המילים האלו מביא עוד תוצאות.

ויש גם באמזון
@אינטקסט בכל החנויות בארץ זה אזל ולא יודעים מתי יהיה שוב
אתה יודע איך אני צריכה לרשום את זה באמזון כדי לקבל תוצאות?

אשמח מאוד לעזרה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הרצון לעזור לצערי כמו שאמרתי בכל החנויות זה אזל מהמלאי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חפשי באמזון Mobile document holder יש מגוון גדול של מוצרים חלקם אפילו מיועדים למחשב נייד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה