כללי עזרכתם בבקשה - דפוס?

• הוסף לסימניות
ביקש ממני מאן דהוא שהולך לפתוח מסעדה והוא רוצה 1. שקיות ניילון (נעזרתי באשכול שעלה כאן בעבר תודה:)) 2. מפיונים עם לוגו 3. שקיות ניר לבגטים וכדו' עם לוגו 4. נייר שעל המגשים ועליו הלוגו.
הוא רוצה הכל בצבע חום שהלוגו בירוק.
מי מכיר מי יודע מקומות שמתמחים בזה בזול אבל איכותי? והאם עשרת אלפים מכל דבר זו כמות מספקת?
תודה עצומה מראש.
ניסיתי בגוגל והתוצאות לא מרשימות:(

• הוסף לסימניות
חכה לירושלמי, תמיד יש לו תשובות רק פשוט זה לוקח לו זמן.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;69221:
חכה לירושלמי, תמיד יש לו תשובות רק פשוט זה לוקח לו זמן.....
:):):) זה המשך או מה??...:)

אשמח לתת תשובה, אבל אני ממש מצטער לא הבנתי את השאלה.

מה הוא מחפש?? רעיון ללוגו? להתייעץ אם צבע ירוק על חום זה יפה או לא? שנאחל בהצלחה לבעל המסעדה או לעצמו? שנדפיס לו? בכיף. אבל שיגיד מה בדיוק ולא לספר את כל הדו שיח עם בעל המסעדה מהחל ועד גמירא...

לא מתכוון ח"ו... אבל אם מהשעה 11:09 הוא עדיין לא קיבל תשובה אז כנראה שאני מביע את דעת כולם בנושא.

אני פה אם צריך... ביי.

• הוסף לסימניות
תוסס, שלחתי לך הודעה באישי, אנא תפתח...

• הוסף לסימניות
כנראה מדובר על דפוס, לא ירושלמי? יעל? (מי השלישי?)

• הוסף לסימניות
אוירא דחו''ל מחכים...

אכן צדקת אני מחפש דפוס אמין וזול שמתמחה בדברים כאלו.

וכפי שכתבתי די מפורשות ''מי מכיר מי יודע מקומות שמתמחים בזה בזול אבל איכותי? והאם עשרת אלפים מכל דבר זו כמות מספקת?''

אפשר וכעת גם מאותגרי ההבנה יוכלו לסייע בעדי

• הוסף לסימניות
נקי כפיים מומלץ מאוד, בכמויות גדולות, שירות מזה טוב.
(מחירים? לא יודע. הייתי מרוצה ולא חיפשתי יותר)

• הוסף לסימניות
נקי כפיים זה ניק כאן בפורום, חפש ברשימת החברים, ותשאל אותו באישי.

• הוסף לסימניות
שרות מיוחד רק לחברי פרוג!צריך להדגיש בכניסה!

• הוסף לסימניות
אין לי מה להגיב אבל רק כדי לאזן בין מספר הודעות של פותח האשכול (7!) לשאר המשתתפים אני מגיב את תגובתי...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה