עזרתכם בבקשה

• הוסף לסימניות
נפתחו פה לאחרונה כמה אשכולות בנושא מיטות תינוק אבל לא ממש לזה
יש לי עריסה בבית (גדולה - 1.05*58) והציפוי של המזרון נהרס עד היסוד חוץ מזה שזה ממש דקיק ורחמנות על הילדה :rolleyes:
אני רוצה לרכוש מזרון חדש איכותי יותר אשמח לשמוע ממכם איפה אפשר להשיג כזה דבר
זה נראה לי גודל מיוחד בין עריסה למטה
אשמח לשמוע מבעלי נסיון

• הוסף לסימניות
נראה לי בחנויות למוצרי תינוקות. גם אם אין במלאי ודאי יוכלו להזמין.

• הוסף לסימניות
גם בחנויות של מזרנים אפשר להזמין גודל מסוים.

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה שיעלה שם יותר אבל אפשר לבדוק.

• הוסף לסימניות
לאף אחד אין המלצה על משהו ספציפי וטוב :rolleyes::rolleyes:
אני כבר השגתי גם בחנות של עריסות ב50 ש"ח אבל זה אותו איכות מהקודם:p
אני רוצה משהו טוב
לא רוצה לחזור על טעות פעמיים:eek:

• הוסף לסימניות
עקרונית כל אלו עם הציפוי מבד הם יותר טובים. כל חנות למוצרי תינוקות מחזיקה מזרנים בכמה רמות. יש רציניים במאות שקלים יש באמצע ויש את הפשוטים. בכל מקרה, גם אם קונים את הפשוט אבל יותר עבה, אח"כ כשהוא נקרע קונים ניילון שרוול למזרנים ומצפים מחדש. העיקר הוא הספוג בעצם אא"כ את משקיעה וקונה את היקר שהוא כמו מזרנים רציניים.

• הוסף לסימניות
///

את יכולה לצפות את המזרון שיש לך בשעוונית דקה (יש דוגמאות חמודות) ויש לך מזרון חדש

• הוסף לסימניות
תשאלי ברהיטי אור, הם אמינים וזולים, אולי יהיה להם.

• הוסף לסימניות
אפשר לצפות ציפוי למזרן.
את כל הצדדים תופרים במכונה, משחילים את המזרון, וסוגרים את הסוף בתפירה ידנית.
אם זה לא ברור, אני יכולה לשלוח תמונה באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה