בשדה "אל" לכתוב את כתובת המייל שלך ובשדה "עותק מוסתר" לכתוב את המיילים שאליהם את קוצה לשלוח.בוקר טוב,
אשמח לעזרת המומחים בג'ימייל.
אני רוצה לפתוח בג'ימייל קבוצת שליחה של מועדון לקוחות.
ז"א שבשליחה כל האנשי קשר מוסתרים.
יש אפשרות כזאת?
להוריד את הקובץ המצורף, ולהעתיק את כתובות המייל לעמודה AB לאחר מכן לשמור ולאשר הכל, ואז לעשות מאנשי הקשר של גימייל פעולת ייבוא.ואם כן, איך מצרפת אותם? רשומים לי באקסל מעל 1000 כתובות מייל, איך מעבירה בדרך הקצרה?
תודה!
תיקון: את שדה "אל" אפשר להשאיר ריק.בשדה "אל" לכתוב את כתובת המייל שלך ובשדה "עותק מוסתר" לכתוב את המיילים שאליהם את קוצה לשלוח.
להוריד את הקובץ המצורף, ולהעתיק את כתובות המייל לעמודה AB לאחר מכן לשמור ולאשר הכל, ואז לעשות מאנשי הקשר של גימייל פעולת ייבוא.
תיכנסו לאנשי קשר ותראו אם שם הקבוצה השתנה למה שבחרתםייבאתי את האנשי קשר, קראתי לתוית בשם.
עכשו כשאני מנסה להעלות את הקבוצה במייל לא מופיע בכלל אופציה לבחור בה.
מה אני אמורה לעשות?
אפשר לשלוח דרך אתרים שנותנים שירות מיילים בתפוצה נרחבת.
אני משתמש ב mail chimp, זה חינם עד 12000 מיילים בחודש.
וניתן לעקוב אחרי מי פתח את המייל, מי לחץ על לינק, ועוד.
מומלץ מאוד, ועובד מעולה בעברית.
Mailchimp.com
תיכנסו לאנשי קשר ותראו אם שם הקבוצה השתנה למה שבחרתם
עכשיו הבעיה יותר מובנית.נכון, אבל כשאני לוחצת על הקבוצה- אין לי בה אנשי קשר.
עכשיו הבעיה יותר מובנית.
תפתחי את הקובץ שייבאת אותו ותראי אם כתובות המייל מוזנים בו.
אפשר לשלוח דרך אתרים שנותנים שירות מיילים בתפוצה נרחבת.
אני משתמש ב mail chimp, זה חינם עד 12000 מיילים בחודש.
וניתן לעקוב אחרי מי פתח את המייל, מי לחץ על לינק, ועוד.
מומלץ מאוד, ועובד מעולה בעברית.
Mailchimp.com
תסתכלי בדיון כאן: https://www.prog.co.il/threads/איך-פותחים-פורום-קל-ופשוט-לניהול-דחוף-עד-סוף-השבוע.350680/#post-5414340
ובשליחת המייל תרשמי את הקבוצה שיצרת בעותק המוסתר.
בהצלחה!
את צריכה לעבור על כל אנשי הקשר ולשייך כל אחד לתווית הרצויה.יש לי בערך 1000 אנשי קשר, הבעיה אצלי שיש לי תוית בשם כלשהו, וכשאני לוחצת על ה'אל' זה נותן לי לבחור את התוית, אבל בלי האנשי קשר שבה.
הובנתי?
את צריכה לעבור על כל אנשי הקשר ולשייך כל אחד לתווית הרצויה.
אולי אפשר לשייך לכמה אנשי קשר יחד - לא ניסיתי.
כן, כך צריך להיות.משוייך נראה לי, בצד שמאל רשום בתוית את שם הקבוצה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים