עזרתכם בדחיפות ממש... השראה

• פותח הנושא StOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
היי!
אני צריכה לצייר סיטואציה שיראו בה המון אנשים. (מעמד הר סיני)
הלקוח רוצה שיראו "מרחוק" כלומר המון אנשים שאפילו לא יראו צורת אנשים, אולי כעגולים קטנים או משהו...
מישהו יכול להעלות לי השראה כלשהי? כל דבר יעזור.
ציורים שרואים בהם המון אנשים, באופן שתארתי...
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
לזה התכוונת?

קבצים מצורפים

• מעמד מתן תורה.png
    KB 459.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!
אשמח לעוד, העינין הוא שזה חלק מפרוייקט שצויר לילדים קטנים, והציורים בסגנון קו פשוט וילדותי, כך שהציור הזה די תוקע אותי.
אשמח לכל ציור שרואים בו הרבה אנשים, לאו דווקא בסיטאציה של מתן תורה.
תודה...

• הוסף לסימניות
\\

אולי כזה סגנון?

קבצים מצורפים

• הר סיני.jpg
    KB 224 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
תודה!
זהו- שניסיתי כזה סגנון, והלקוח רוצה הרבה יותר מרחוק, שממש לא יראו צורה של אנשים, ואני תוהה איך לעשות את זה- זה אמור להיות נקי וילדותי,אני לא יכולה "לקשקש" מידי.

• הוסף לסימניות
היה לי פעם מקרה מצחיק בנושא הזה בדיוק.
פנה לקוח להצעת מחיר לציור יחיד, אמרתי לו, שלסצנה בת 2 אנשים המחיר הוא X.
הוא שמח, אמר אוקיי, אני רוצה ציור של 2 דמויות.
ושלח לי את התיאור לציור המבוקש: אהרן ומשה מתפללים, ומאחוריהם כל בני ישראל מחולקים לשבטיהם, ולמחנה לויה וכהונה, שיהיו לבושים בתלבושות דומות אך קצת שונות לפי שבט, שיראו גברים וגם נשים וטף, ושלכל שבט יהיו תלוי פנים קצת דומים.
.....
....
שלחתי לו, שבסדר גמור, אני מתחיל לעבוד, רק שיעבור על הצעת.המחיר ויחתום עליה ומיד אתחיל.
ורשמתי שם, לפי הצעת המחיר המדוברת שהמחיר הוא X , נניח 100 - לשתי דמויות, התשלום יהיה 120,000,000 ש"ח. לפי חישוב של שש מאות אלף גברים + טף נשים שזה פי שתיים לפחות.
כנראה הוא המום עד עכשיו כי הוא לא חזר אליי מאז...

• הוסף לסימניות
אולי יעזור לך ציור שציירתי לאחרונה ללקוח שביקש משהו דומה. הנושא אחר אבל אותו רעיון.

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 131.9 · צפיות: 10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה