עזרתכם במצלמה מקצועית

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות מצלמה מקצועית אך התקציב שלי די מצומצם כרגע.
סביבות ה1200-1500 ש"ח - יד שניה.

אשמח לשמוע מהמקצוענים אם יש אפשרות כזאת, ומה מומלץ.
אם אתם חושבים שאין אפשרות במחיר הזה, או בתוספת קטנה אפשר לשדרג, זה יעזור לי מאוד.

ואם יש למישהו ממכם מצלמה שבא לכם למכור לי, אני כאן :)

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת מישהו כאן מצלם עם מצלמה?

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת יד 2 תכנסי לשם ותראי מה מציעים
לא יעזור לך שימליצו פה על משהו עם זה לא קיים בשוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1615117:
מעונינת לקנות מצלמה מקצועית אך התקציב שלי די מצומצם כרגע.
סביבות ה1200-1500 ש"ח - יד שניה.

אשמח לשמוע מהמקצוענים אם יש אפשרות כזאת, ומה מומלץ.
אם אתם חושבים שאין אפשרות במחיר הזה, או בתוספת קטנה אפשר לשדרג, זה יעזור לי מאוד.

ואם יש למישהו ממכם מצלמה שבא לכם למכור לי, אני כאן :)

הכל אפשרי. אם מודעים לחסרונות.

אפשר להתחיל עם 650D ועדשת קיט. ולהתחיל ללמוד עליה. היא כמובן לא מושלמת אבל בתקציב הזה (ובכל תקציב אחר) לא תקבלי שלמות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1615376:
אם את מחפשת יד 2 תכנסי לשם ותראי מה מציעים
לא יעזור לך שימליצו פה על משהו עם זה לא קיים בשוק

יש כמה אתרים ליד 2, וחרשתי אתמול את כולם, ספרתי איזה 50 דגמים רק מהיומיים האחרונים... אני רואה שם D450 לצד D7 לצד D60, לפעמים כולם באותו מחיר :eek:

אולי מישהו יכול להחכים אותי על רגל אחת את הדגמים בקנון (סדרת ה-D) לפי שכלולם והתקדמותם? זה מאוד יעזור לי.

• הוסף לסימניות
להחכים על רגל אחת... סדרת האלפים היא הבסיסית ביותר, המאות היא הבסיסית העשרות הבינונית והאחדות המיטבית.
גם באחדות יש הבדל כשה5 וה6 הם פול ריים. וה7 לא אבל עדיין מעולה.
ה60 גוף עמיד. ה70 פוקוס עוקב בוידיאו עם עדשה מתאימה. 19 נקודות פוקוס. 650 מזכיר את ה60 אך לא עמיד כמוהו. ל700 אין כיוון של מעלות קלווין. זה בקיצור כיוון כללי. לעומק תחכי לניק 'הגלים'.
עוד אפשרות היא לחפור באתרים של חנויות ופשוט לעבור על המפרט של המצלמות לראות מה חשוב לך.
להתייעץ ולקנות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1615404:
יש כמה אתרים ליד 2, וחרשתי אתמול את כולם, ספרתי איזה 50 דגמים רק מהיומיים האחרונים... אני רואה שם D450 לצד D7 לצד D60, לפעמים כולם באותו מחיר :eek:

אולי מישהו יכול להחכים אותי על רגל אחת את הדגמים בקנון (סדרת ה-D) לפי שכלולם והתקדמותם? זה מאוד יעזור לי.

יכול להיות אותו מחיר כי המצב של ה7D שהיא הטובה מבין השלוש שציינת הוא הכי פחות טוב, אם זה זול מאוד צריך לבדוק טוב למה. אבל תלוי מה המחיר הספציפי והאם זה המחיר הממוצע ביחס לאחרות שמוצעות מאותו סוג.

באופן כללי לגבי הדרוג:
האלה עם השלוש מספרים כמו 600D, 450 וכו' הם הכי פחות טובות, זה בא לידי ביטוי בפרמטרים שונים מבחינת המגבלות של המצלמה, פשוט יש יותר מגבלות בדגמים האלה מבחינת התנאים שאפשר להוציא בהם תמונה טובה.
יש את ה-60D וה 70 שהיא המתקדמת יותר, הן טובות אבל עדיין יש בהם הרבה מגבלות, אם כי לתנאים וצרכים מסויימים ממש לא צריך יותר מזה .
יש את 7D שהיא עדיין מצלמת קרופ, וחוץ ממנה כל אלה עם הספרה אחת הן מצלמות פול פריים (לפרוש על ההגדרות תעשי חיפוש בפורום).
מצלמת הפול פריים הכי פשוטה יחסית היא 6D והיא מקסימה חוץ מממגבלת הנקודות פוקוס.
אחריה 5 מרק 2
אחריה 5 מרק 3.
אחריה...נראה לי 1, אבל זה כבר לא בקטגוריה של רובינו כאן
תקנו אותי אם אני טועה....

• הוסף לסימניות
המאות הן נחמדות
העשרות טובות יותר.
בנוסף ל 7D, יש גם את ה7D MARK 2 שמצלמת פול פריים והחיישן שלה גדול יותר מגרסתה הקודמת. היא מצלמה מדהימה. (יש לי אותה ואני מאד מאד מרוצה)
ה5D MARK 3 - היא מצלמה מאד איכותית. עם חיישן מעולה. ועוד כמה פלוסים.
וה1D - למה לא בקטגוריה שלנו? בטח שכן - 20.000 ש"ח והיא שלך... :rolleyes::eek:
:D:D:D

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התשובות המפורטות.

האם אפשר לקנות ביד 2 גם גוף וגם עדשה או שזה סיכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הפקות ברמה;1615512:
בנוסף ל 7D, יש גם את ה7D MARK 2 שמצלמת פול פריים והחיישן שלה גדול יותר מגרסתה הקודמת. היא מצלמה מדהימה. (יש לי אותה ואני מאד מאד מרוצה)
:D:D:D

ה7D וה7D מארק 2 באותו גודל חיישן- לא FF.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1615446:
להחכים על רגל אחת... סדרת האלפים היא הבסיסית ביותר, המאות היא הבסיסית העשרות הבינונית והאחדות המיטבית.
גם באחדות יש הבדל כשה5 וה6 הם פול ריים. וה7 לא אבל עדיין מעולה.
ה60 גוף עמיד. ה70 פוקוס עוקב בוידיאו עם עדשה מתאימה. 19 נקודות פוקוס. 650 מזכיר את ה60 אך לא עמיד כמוהו. ל700 אין כיוון של מעלות קלווין. זה בקיצור כיוון כללי. לעומק תחכי לניק 'הגלים'.
עוד אפשרות היא לחפור באתרים של חנויות ופשוט לעבור על המפרט של המצלמות לראות מה חשוב לך.
להתייעץ ולקנות.
בהצלחה.

בגדול סיכמו את זה כאן.

לקנון יש 3 גדלי חיישן.
FF קרופ 1.3 וקרופ 1.6
הקרופ 1.3עבר מן העולם ב1D מארק 4 ולכן נשאיר אותו בצד.

בגדול ולמה שרלוונטי לכאן. יש סדרות ויש דורות.
הסדרות מאופיינות לפי צרכים שונים ברמות הגוף.
לכל סדרה יש דגמים עוקבים עם שיפורים.
סדרת ה10/20/30---70 היא טובה יותר מסדרת ה300/350/400-750 אך מצלמה מתקדמת כמו ה750 שיצאה לפני כמה חודשים כמובן שעדיפה ממצלמה מיושנת כמו ה40D שיצאה סביבות 2008.

לפעמים כאן עדיף לקחת מצלמה מדגם קודם בשביל סדרה טובה יותר. כי איכות הגוף גם יכולה להיות משמעותית לצרכים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה