עזרתכם בשיחזור קובץ פוטושופ

• הוסף לסימניות
היה לי קובץ של עבודה עם שכבות
מה שקרה זה ששמרתי עליו ( בטעות ...בטעות...) את הקובץ עם השכבות המאוחדות כבר .כך שאין לי את השכבות מחולקות ואני צריכה לבצע כמה תיקונים שמסובכים נוראאא לביצוע כשהשכבות מאוחדות

מישהו יודע איך אני מגיעה לקובץ ההוא הזכור לטוב? (עם כל השכבות)

מקווה שהובנתי

ותודה לכל העוסקים בצרכי ציבור באמונה הקב''ה ישלם וכו'

• הוסף לסימניות
מישהו?

• הוסף לסימניות
צר לי , אבל בד"כ במקרה כזה זה אבוד.

• הוסף לסימניות
אלא אם כן הפוטושופ עדיין פתוח על הקובץ ? ואז את יכולה לחזור בהיסטורי

• הוסף לסימניות
כבר סגרתי את המחשב...זה אומר שזה אבוד?:(

• הוסף לסימניות
הני היקרה,

זה קרה לי כבר לכמה וכמה קבצים...

ת.נ.צ.ב.ה.

:(

• הוסף לסימניות
הני הלוואי הייתה לי דרך לעזור לך....
לא רוצה להיות כמו הסבתות הנודניקיות אבל שיטת העבודה שלי: לאחר כל השקעה משמעותית אני שומרת קובץ גיבוי כולל השכבות. ככה יש לי את הקובץ המקורי פלוס כמה קבצי גיבוי למקרה כזה שקורה אגב מידי פעם.
משתתפת בצערך...

• הוסף לסימניות
גם זו לטובה גם זו לטובה גם זו לטובה גם זו....
לא להפריע לי , אני באמצע תרגילי יוגה להרגעה (נשימההההה עמוקהההה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה