עזרתכם.. טיפול באור חוזר

• פותח הנושא RMO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עוברת כעת מהסלון שלי לדירה נפרדת, והגודל שם שונה לי- קצת יותר קצר ממה שהיה לי בבית.
כדי לתפוס את כל הפריים לא היה לי מספיק ללכת אחורה, אז קרבתי את הילדון לרקע והתוצאה כמובן בוהק מעצבן מכיוון הפלאש.
איך אפשר לתקן בפוושופ? התמונה ממש חשובה לי!
תודה לעונים ולעוזרים. וכן אשמח לדעת מנסיון של בעלי סטודיו לא גדול מה עושים כדי שלא יקרה שוב- כמה רחוק המצולם מהרקע. אורך החדר שלי החדש 4.40 מ'.
תודותי!

קבצים מצורפים

• IMG_2735.jpg
    KB 118.1 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מה יש לו ביד?
זה אובך ולא אור חוזר.
לבעית אור חוזר - הוסיפי שכבת עריכה של עקומות, והורידי אותן להחזיר להחזרים את הגוון הנכון.
עם המסיכה - הורידי משאר התמונה.
מקווה שהובנתי.

קבצים מצורפים

• IMG_2735-2.jpg
    KB 907.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נראה שיש לך כתם/טביעת אצבע על העדשה, אז קודם תנקי אותה.

לגבי הזליגת אור: את יכולה לכסות את מקור האור מהצד ע"י קלקר או כל דבר שלא מחזיר אור.
כמובן שככל שתרחיקי את המצולם מהרקע תוכלי להגביר את עצמת הפלאש, ולהפך.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אוך האובך הזה, קרה לי המון כשהתנסתי לראושנה בסטודיו. כשהתאורה על הרקע הייתה חזקה מידי ככה זה היה נראה בדיוק
בזמנו רבקה אריאל נתנה לי טיפ לשרוף את הרקע עם מטרייה שחורה אטומה. זה עזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1116413:
אוך האובך הזה, קרה לי המון כשהתנסתי לראושנה בסטודיו. כשהתאורה על הרקע הייתה חזקה מידי ככה זה היה נראה בדיוק
בזמנו רבקה אריאל נתנה לי טיפ לשרוף את הרקע עם מטרייה שחורה אטומה. זה עזר.

תודה, זה קורה לי פתאום כי יש לי פחות מקום. אני לא בטוחה שתיכנס מטריה, ננסה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה