תנור אפייה עזרתכם! יש לכם תנור בלומברג 8133?

• הוסף לסימניות
בעקבות החסר בשוק של תנורים - לא מובנים- עם 2 תאים, בפרט עם כשרות, משכך חוסר גדול בתצוגה של תנורים רלוונטיים.
אם יש למשהו את הדגם הנ"ל, ויש לו אפשרות להעלות תמונות (ברשת ניתן למצוא רק תמונה בודדת!), או כל מידע אחר רלוונטי,
מודה מאוד מאוד.

• הוסף לסימניות
יש לי אותו כבר 6 שנים. מרוצה מאד!!!
הוא מאד חזק-אופה בו עוגות על 160 מעלות בתא התחתון.
אישית עשיתי את התא למטה בשרי בגלל ריבוי הפונקציות בו.

הניקוי כיפי ממש. הכל יורד עם חומר רגיל.
תמונה אוכל להעלות רק מחר

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה הנרחבת.
אם תכלו להעלות תמונות - גם מחר יהיה לעזר.

איזה דגם יש לכם - נירוסטה או שחור?

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה הנרחבת.
אם תכלו להעלות תמונות - גם מחר יהיה לעזר.

איזה דגם יש לכם - נירוסטה או שחור?
נירוסטה.
אין אפילו שריטה אחת בכל התנור שזה משהו שהיה חשוב לי מאד.
בכיריים- אחרי הניקוי עם חומר(אני מנקה את כל התנור כולל כיריים בתרסיס אסטוניש למטבח) אני עוברת עליהם עם סמרטוט מקרופייבר יבש וככה אין סימני ניגוב.

ממליצה עליו מאד.

• הוסף לסימניות
יש לי אותו כבר 6 שנים. מרוצה מאד!!!
הוא מאד חזק-אופה בו עוגות על 160 מעלות בתא התחתון.
אישית עשיתי את התא למטה בשרי בגלל ריבוי הפונקציות בו.

הניקוי כיפי ממש. הכל יורד עם חומר רגיל.
תמונה אוכל להעלות רק מחר
איך התא העליון? האם את מרגישה שהוא מידי נמוך? האם הביצועים שלו טובים?

• הוסף לסימניות
איך התא העליון? האם את מרגישה שהוא מידי נמוך? האם הביצועים שלו טובים?
קצת יותר חלש מהתחתון. רק שהתחתון חזק מאד מעבר לרגיל.
לדוגמא- עוגות אני אופה בתחתון על 160 ואפילו פחות ובעליון על 190.
מעבר לזה לא ראיתי הבדל.

• הוסף לסימניות
יש לי את התנור הזה ואשמח למידע על איזה תוכנית לאפות עוגות ועל איזה עוגיוֿת?
בחלק התחתון יש רק טורבו, זה מייבש את עוגות?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה