כללי עזרתכם לגבי תמחור גרפיקה וזכויות הפצה

• פותח הנושא CC
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד
מה התמחור של גרפיקה ברמה גבוהה של שימשונית בגודל 3 מטר על 2 מטר<O:p></O:p>
שהמזמינה רוצה את זכויות ההפצה. קישוט לגני ילדים.<O:p></O:p>
בהנחה שמדובר בעבודה ברמה גבוהה.
<O:p></O:p>

• הוסף לסימניות
יש תמחור מיוחד לפי מספר עותקים עד 5000 עד 10000 וכדו' אני לא יודע בדיוק את התמחור.

• הוסף לסימניות
באמת מעניין הנושא הזה.
מי יודע יותר?

• הוסף לסימניות
לא מדובר על סדר גודל כזה. כמה מאות.
אם אני מזמינה גרפיקה ואני רוצה את הזכויות.
מי יכול לעזור? זה די דחוף.

• הוסף לסימניות
ואם כבר אפשר גם להבין, במה זה שונה מספר לימוד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י CC;1104325:
ואם כבר אפשר גם להבין, במה זה שונה מספר לימוד?

ספר לימוד - כל התוכן שלו שייך למחברת. הגרפיקאית רק מבצעת את העימוד והעיצוב. בשמשונית היצירה כולה היא של הגרפיקאית. ובהנחה שהרעיון המיוחד הוא פרי מחשבתה של מזמינת העבודה, הרי שגם הביצוע הופך להיות מורכב בהתאם, ולכן מקובל לדרוש חלק מהזכויות.

• הוסף לסימניות
כי כל הספרים הם להפצה וגם יש שם את החומר ויש את העיצוב הגרפי. העיצוב הוא לא העיקר אלא ההגשה היפה.
פה יש רק את העבודה שלי שנמכרת ומרוויחה כסף. הוא בס"ה המשווק.

• הוסף לסימניות
ואם רוצים לקנות זכויות?
מדובר ברעיון שלי ובשיווק שלי. במה זה שונה מספר ילדים מצוייר ברמה גבוהה?

• הוסף לסימניות
פה יש רק את העבודה שלי שנמכרת ומרוויחה כסף. הוא בס"ה המשווק.
הוא היוזם, הוא המפיק, הוא בעל הרעיון, הוא המשקיע והוא המשווק.

מעניין איך כל אחד מסתכל על זה אחרת.

• הוסף לסימניות
נראה לכם שמעצב אשר מעצב קופסאות משחק של מונופול מיוחד ואת המשחק עצמו, יקבל אחוזים מפלדהיים????
ברור הרי שיקבל את שכרו ההגון ולא אחוזים. הלא כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;1104416:
ובהנחה שהרעיון המיוחד הוא פרי מחשבתה של מזמינת העבודה, הרי שגם הביצוע הופך להיות מורכב בהתאם, ולכן מקובל לדרוש חלק מהזכויות.
כמו שאמרו קודמי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה