לעזרת חברות הפורום אודה, האם מישהו משתמש במגהץ אנכי ויודע לתת המלצה או דיס המלצה?
W wiza משתמש חדש 24/4/22 הוסף לסימניות #1 לעזרת חברות הפורום אודה, האם מישהו משתמש במגהץ אנכי ויודע לתת המלצה או דיס המלצה?
P photography ideas משתמש צעיר צילום מקצועי 24/4/22 הוסף לסימניות #2 ראיתי מספיק כאלה ואפשר בהחלט לומר שלא מגהץ טוב כמו מגהץ רגיל.. אא להחליף מגהץ רגיל בשום צורה לא עושה פס טוב וכפול זמן בשביל מקום לדעתי לא כדאי...
ראיתי מספיק כאלה ואפשר בהחלט לומר שלא מגהץ טוב כמו מגהץ רגיל.. אא להחליף מגהץ רגיל בשום צורה לא עושה פס טוב וכפול זמן בשביל מקום לדעתי לא כדאי...
P photography ideas משתמש צעיר צילום מקצועי 24/4/22 הוסף לסימניות #3 אפשר לראות סקירה ממש כאן רק ללחוץ אין צורך לשבור את העכבר!
מ מיכל פריד משתמש רשום 24/4/22 הוסף לסימניות #4 זה פשוט לא מגהץ כלום.... אמא שלי קנתה והתאכזבה קשות.... לא יודעת איזה סוג בדיוק, קנתה ברב שפע בירושלים, מה שנמכר שם בכניסה לפני איזה שנתיים בערך.
זה פשוט לא מגהץ כלום.... אמא שלי קנתה והתאכזבה קשות.... לא יודעת איזה סוג בדיוק, קנתה ברב שפע בירושלים, מה שנמכר שם בכניסה לפני איזה שנתיים בערך.
W wiza משתמש חדש 24/4/22 הוסף לסימניות #5 תודה על הדברים הברורים. האם מישהו יכול להמליץ על מגהץ קיטור רגיל מומלץ שנמכר בדיוטי פרי?
ק קפה קפה משתמש מקצוען 31/7/22 הוסף לסימניות #6 נכתב ע"י מיכל פריד: זה פשוט לא מגהץ כלום.... אמא שלי קנתה והתאכזבה קשות.... לא יודעת איזה סוג בדיוק, קנתה ברב שפע בירושלים, מה שנמכר שם בכניסה לפני איזה שנתיים בערך. לחצ/י כדי להרחיב... של איזו חברה?
נכתב ע"י מיכל פריד: זה פשוט לא מגהץ כלום.... אמא שלי קנתה והתאכזבה קשות.... לא יודעת איזה סוג בדיוק, קנתה ברב שפע בירושלים, מה שנמכר שם בכניסה לפני איזה שנתיים בערך. לחצ/י כדי להרחיב... של איזו חברה?
ג ג'יחניק משתמש סופר מקצוען כתיבה ספרותית 31/7/22 הוסף לסימניות #7 יש לי כזה צריך למשוך את החולצה מלמטה כדי שיהיה אפשר לגהץ בקיצור הלך לי היד.....
א אילה ג משתמש מקצוען 14/6/23 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י photography ideas: אפשר לראות סקירה ממש כאן רק ללחוץ אין צורך לשבור את העכבר! לחצ/י כדי להרחיב... מה רואים שם? זה חסום
נכתב ע"י photography ideas: אפשר לראות סקירה ממש כאן רק ללחוץ אין צורך לשבור את העכבר! לחצ/י כדי להרחיב... מה רואים שם? זה חסום
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת