כללי עזרתכם - שמירה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
זה משהו מעצבן שאני פשוט "סובלת" אותו שנים בלי לעשות דבר, ועכשיו אחרי שאיבדתי חומר "נזכרתי" לנסות ולטפל בזה - אני בטוחה שבאין-דיזיין יש לזה פיתרון.

העניין הוא, שכשאני פותחת קובץ קיים, עושה שינויים, ואז שומרת (ולא "שמירה בשם" כמובן) - זה מתנהל כאילו עשיתי "שמירה בשם" ומבקש ממני לקרוא לקובץ בשם, כאילו הוא קובץ חדש, וכשאני בוחרת את השם הישן, הוא שואל אם להחליף... ממש כאילו מדובר בקובץ חדש.

כאמור - מאז ומתמיד כך היה הדבר אצלי, ואני התרגלתי. אבל היום (וחבל שהייתי צריכה לחכות שזה יקרה) איבדתי חומר יקר ערך כשבטעות בחרתי בשם הלא נכון והתוכנה החליפה מיד את הקובץ..... עכשיו, כשמולי שעות רבות של עבודת-נמלים בשיחזור, אני מנסה לראות איך אפשר למנוע את זה מלקרות שוב.

האם יש אפשרות להגדיר משהו בתוכנה שהוא פשוט ישמור לי את השינויים ולא כקובץ חדש????

כרגיל - תודה!!!

• הוסף לסימניות
זה חוקי התוכנה? כי לי הי' כזה באג כשהשתמשתי עם אינדיזיין לא חוקי (CS3).
אבל היום זה מסודר כבר.

• הוסף לסימניות
גם כשהיה לי תוכנה לא חוקית זה לא עשה לי ככה.

• הוסף לסימניות
לי זה עושה את זה רק על קבצים שנעשו במקור באינדזיין גירסה ישנה יותר, ולא משנה כמה פעמים כבר שמרתי אותם.
קבצים שנעשו בגרסה הזו - נשמרו כרגיל.

• הוסף לסימניות
אהה.. זה כנראה הסיפור.
ואין דרך לפתור את זה?

• הוסף לסימניות
בפעם הבא תנסה את זה:
Ctrl+Alt+Shift+S
בעקרון זה שומר את כל הקבצים הפתוחים בתיקיות שלהם. אבל מעניין אותי אם זה יכול לפתור את הבעיה גם. אם זה עובר בשלום, תעדכן אותנו. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה