עזרתכן - האמהות המנוסות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה;1159733:
- "כדורי שוקולד" מפירות יבשים טחונים, ומצופה בקוקוס. אפשר להכניס בפנים גם טחינה. זה מרגיש לו ממתק וזה פצצת קלוריות וויטמינים.
פירות יבשים היום- מלבד תמרים- מלאים חומרים שאם יודעים לא מעיזים לאכול. רופא הילדים הסביר לי כך- פרי יבש הוא בצבע חום ככה! הצבע, המתיקות, המרקם- כולם סינטטיים, ואינם בריאים כלל! לא ויטמינים ולא סיבים תזונתיים. זה יותר גרוע משוקולד...
אם כבר- מאד רק בחנויות טבע, כשהמחירים בהתאם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;1158126:
האמת שזילזלתי בברזל, ועכשיו נכנסנו למשטר. יש לו 11.1
אני בהחלט אנסה את כל ההצעות שהעליתן.
לגבי המוצץ - מישהי מכירה כזה דבר? תינוק שעד גיל 10 חד' מצץ בלי בעיה,
ועכשיו - אין לי עם מה להרגיע אותו...

תשמחי, כי ככל שהם גדלים, יותר קשה להפסיק איתם עם זה
תנסי להרגיע עם בקבוק שתיה
הבת שלי בת שנה ו-8, והמוצץ כל הזמן בפה , היום אמרה לי קלינאית תקשורת שיש לה בעיית תחושה וכדאי להעביר לחלק מהיום במקום מוצץ להביא נשכן - כמובן שעוד לא הספקתי לנסות,
אז אולי נשכן הוא יסכים

• הוסף לסימניות
start את רצינית? אני לא מצליחה לדמיין אותו עם כוס חד פעמית........

• הוסף לסימניות
רצינית לגמרי! מגיל חצי שנה שותים אצלי מכוס חד פעמית בתחילה לאט לאט, היום הבן שלי בן 9 חודשים שותה יפה מאד מים, מיץ ענבים ולא נוזל לו כמעט כלום.
ניסיתי כמובן לשים שם מטרנה, אבל זה לא מצא חן בעיניו לגמרי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1160598:
רצינית לגמרי! מגיל חצי שנה שותים אצלי מכוס חד פעמית בתחילה לאט לאט, היום הבן שלי בן 9 חודשים שותה יפה מאד מים, מיץ ענבים ולא נוזל לו כמעט כלום.
ניסיתי כמובן לשים שם מטרנה, אבל זה לא מצא חן בעיניו לגמרי..
כנ"ל אצלי, הילדים שלי לא לוקחים בקבוק, וגם כשאני כבר כן מצליחה להרגיל אותם לבקבוק - בגיל שנה ושמונה בערך, אז אני לא רוצה להרגיל אותם לשתות בבקבוק, הבקבוק משמש רק לדיסה.
ושתיה אני מביאה בכוס מגיל חצי שנה, בהתחלה נותנת להם ממש טיפה, אבל בגיל 11 חודש בערך הם שותים כוס מלאה בלי לשפוך טיפה.

• הוסף לסימניות
בני מגיל שנה הולך לגנון עם כוס קש בתיק הוא אוהב לשתות ממנה ושותה מעולה
למד את זה בכמה דקות-כמובן מים צלולים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה