נראה לי שבמוקד חירום יש מישהו כל הזמןאיך אני מגיעה עכשיו ליד שרה בשביל לינה?
אין כבר שירות לקוחות.
איך אני מגיעה אליהם?נראה לי שבמוקד חירום יש מישהו כל הזמן
בבנין של יד שרה, בצד ימין של הכניסה הראשיתאיך אני מגיעה אליהם?
6444*איך אני מגיעה אליהם?
לא@משה שולמן בלינה של ביה"ח אפשר לישון גם ביום חול או רק בשבת?
באיזה קומה זה נמצא אולם הגברים ומה הכוונה מוקדםאולם גברים בבית החולים זה ללא הרשמה צריך להגיע לבית החולים כמה שיותר מוקדם ביום שישי ולתפוס מיטה/מזרון
זה רק בשבתבאיזה קומה זה נמצא אולם הגברים ומה הכוונה מוקדם
והיכן התפילות והסעודות שבת לאורחים ?
2. באם החולה אחרי ניתוח ואין בכוחו לרדת לאולם האוכל יש אפשרות לקחת ארוז לחדרו?
אין עןד מלבדו
מי כעמך ישראל איזה לב הרב @משה שולמן
כן יש כזו אפשרות תצרי קשר עם קבוצת המתנדבים @שמחת אחים - הנהלה המייל שלהם a0542447189 @ gmail.com הם יעזרו לך@משה שולמן בשערי צדק האם יש אפשרות שמתנדב יביא את האוכל לסעודות שבת לחדר בקומה 8 במחלקה פנימית? וא"כ אם האם יש טלפון לתאם וכדומה ?
תודה רבה רבה
צרו איתנו קשר בהקדם@משה שולמן בשערי צדק האם יש אפשרות שמתנדב יביא את האוכל לסעודות שבת לחדר בקומה 8 במחלקה פנימית? וא"כ אם האם יש טלפון לתאם וכדומה ?
תודה רבה רבה
לגבי לסעודות שבת - ביציאה מקומה 4 פונים שמולה (בתוך מתחם בית החולים) הולכים כ -2 דק' בין בניין ילדים (אחד לפני האחרון) לבניין בית הספר לאחיות יש שם אוהל שמנוהל ע"י ארגון "יד טובה" יש שם סעודות ברמה גבוהה.איך זה עובד האוכל לשבת, אנשים לוקחים ומעלים לחדרים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים