- הוסף לסימניות
039039039 שלוחה 4 להשאיר הודעה.......אפשר את הטלפון שלהם????תודה מראש.
יש גם בבני ברק? תודה
אתמול עברה ניידת
039039039 שלוחה 4 להשאיר הודעה.......אפשר את הטלפון שלהם????תודה מראש.
יש גם בבני ברק? תודה
שלוחה 4 זה בחירת זמר מועדף...שלוחה 4 להשאיר הודעה.......
ואני לא יודעת איך לבקשביקשנו אתמול ולא קיבלנו מתי היתה הניידת? תודה. מה קיבלו?
אפשר עדיין לבקש?ביקשנו אתמול ולא קיבלנו מתי היתה הניידת? תודה. מה קיבלו?
איך אפשר? תודהאפשר עדיין לבקש?
אני לא יודעתאיך אפשר? תודה
אני לא תפסתי אותם.הם נותנים גם למשפחות שלא כולם בבידוד? אם הילדים חיוביים וההורים כבר מחלימים? הם שואלים אם כולם בבידוד?
(כשההורים היו חולים לא קיבלו כלום מהעיריה אפילו לא מלונית... וזה לא היה 10 ימים) לפחות עכשיו.
לצערינו אין כלוםברכסים גם יש משהו למשפחה שלמה בבידוד עם חולה מאומת
+ילדה חנ"מ?
ומשהי יודע אם לילדה חנ"מ בבידוד היא יכולה לקבל משהו?
בחמל, גם אנחנו קיבלנו..יש לך איזה טלפון או משהו להפנות אותי?
אולי מתנדבות שהיו חולות יוכלות לקחת אותהברכסים גם יש משהו למשפחה שלמה בבידוד עם חולה מאומת
+ילדה חנ"מ?
ומשהי יודע אם לילדה חנ"מ בבידוד היא יכולה לקבל משהו?
ממי קיבלתם שקית עם משחקים. מרפואה ושמחה?אנחנו בבית שמש קבלנו ביום שישי ארגז מזון עם הרבה מוצרים כמו פתיתים אורז קמח ושימורים...
היום קבלנו שקית עם משחקים- סוג של פעלולים כמו בועות סבון, רחפנון ידני, חול קינטי ועוד כמה.
בהחלט נחמד לקבל ושלא נזדקק, אבל אם מישהו רוצה לשמוע משוב כדי ללמוד להבא, אז רציתי לאמר שלדעתי עדיף שבסל מזון יהיו חטיפים, ממתקים, עוגיות וכו' מה שמפנק ומשמח עכשיו בעת הבידוד והקושי, אף אחד לא מתלהב כעת מ4 חב' פסטה ומטחינה גולמית...
ובנוגע למשחקים, שוב, יש להענות לצרכים, צריך תעסוקה כמו משחק קופסה או יצירות ולא שעשועונים של מס' דקות- להפריח באויר וכו'
בכל מקרה תודה על מה שיש, כנראה שגם זה לא מובן מאליו...
איזה עיר?אני לא תפסתי אותם.
התקשרו אל בעלי ובקשו כתובת מדוייקת.
המשלוח הגיע.
ולא כולם מאומתים
המצחיק, המאומתים בכלל במלונית. והחבילה הגיעה אלינו
שלחו בלי שביקשתם? מנפלאות העייריה...אני לא תפסתי אותם.
התקשרו אל בעלי ובקשו כתובת מדוייקת.
המשלוח הגיע.
ולא כולם מאומתים
המצחיק, המאומתים בכלל במלונית. והחבילה הגיעה אלינו
לא נראה ליממי קיבלתם שקית עם משחקים. מרפואה ושמחה?
היא כמו שאר הילדים לא יכולה לצאתאולי מתנדבות שהיו חולות יוכלות לקחת אותה
למה? למה אין שאני רואה פה שבערים ובמועצות אחרים יש?לצערינו אין כלום
הציעו לנו משחקים בהשאלה.....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים