כללי עזרת מומחי אינדיזיין!!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה להכין קטלוג של 1000 מוצרים שמרכיב שם הספר, מחיר ותמונה.
המוצרים והמחיר נמצאים בטבלת אקסל. והתמונות שמורות כגייפגים.
אני צריכה שהעיצוב יהיה בצורה שקל לשנות/להוסיף/למחוק.
איך הייתם מייעצים לי לעשות זאת?
תודה לעונים!!!!

• הוסף לסימניות
העיצוב הוא פחות חשוב,
יותר חשוב החומר כולו בצורה קלה ונוחה

• הוסף לסימניות
האם י אולי סקריפט שמוסיף תמונה לכל שורה בטבלה?

• הוסף לסימניות
יש כמה פלאגינים מסחריים לקטלוגים -- עולים כמה מאות דולרים ולא הכי קלים לשימוש.

אופציה נוספת זה אכן סקריפט לפי הזמנה. גם יעלה כמה מאות דולרים, אבל יתאים פיקס בשבילך ולכן יהיה נוח לעבוד איתו.

יכול גם להיות שאפשר איכשהו להסתדר עם "מיזוג דואר" datamerge. יש שם אפשרות להכנסה אוטומטית של תמונות מאקסל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמרה50;2403471:
אני צריכה להכין קטלוג של 1000 מוצרים שמרכיב שם הספר, מחיר ותמונה.
המוצרים והמחיר נמצאים בטבלת אקסל. והתמונות שמורות כגייפגים.
אני צריכה שהעיצוב יהיה בצורה שקל לשנות/להוסיף/למחוק.
איך הייתם מייעצים לי לעשות זאת?
תודה לעונים!!!!

לא מזמן שאל הניק "תא חזי" שאלה דומה והסתדר עם סקריפט חנמי. נסי לשאול אותו אולי. מה בדיוק עשה

• הוסף לסימניות
מקפיצה,
מישהו אולי יודע על סקריפט חינמי בשביל זה?

• הוסף לסימניות
הכי פשוט זה לשכנע את הלקוח שיביא את כל החומר מוכן, עם שמות קבצי התמונות כבר באקסל, ולעשות את זה עם המיזוג דואר שבאינדיזיין

• הוסף לסימניות
אז זהו,
שהתמונות זהות לשם הפריט וקשרתי אותם לטבלת אקסל.
עכשיו במיזוג דואר,
איך בדיוק אני עושה אתזה,
הבאתי את הקובץ אבל כשאני מחילה יצירת מסמך ממוזג זה לא מביא את התמונה עצמה אלא רק קישור שלה

• הוסף לסימניות
או אולי יש מישהו שיש לו מדריך למיזוג דואר עם תמונות?
חפשתי בפורומים ולא מצאתי
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
אני חושב שצריך להשתמש ב@ לפני שם הקובץ באקסל כדי שזה יזוהה כתמונה. אין לי זמן עכשיו לבדוק.

• הוסף לסימניות
למיטב הבנתי, מיזוג הנתונים באינדזיין טוב בעיקר לתמונה בעמוד אחד.
באם אני לא רוצה לשלם על סקריפט וכדומה.
הייתי עושה מיזוג נתונים בפוטושופ לכל ה1000 קבצים וממקם ב(סקריפט הרגיל שקיים באינדזיין או ידנית אל תוך אינדזיין.
במידה ויש לי שינוי במסמך בודד, אני פשוט דורס את הקובץ הספציפי ומעדכן מחדש באינדזיין.

• הוסף לסימניות
אוכל לנסות העלות לדרייב סרטוני הדרכה של מיזוג נתונים באינדזיין (באנגלית) ולשלוח בפרטי.

• הוסף לסימניות
אגב, אני משתמשת בנתיב באנגלית בלבד ע"מ שהמחשב לא יבלבל את הנתיב. לא יודעת אם זה קשור...
(ואם זה אותו שם וכל הקבצים באותה תקיה אפשר ע"י נוסחה פשוטה באקסל ליצור את כל הנתיבים מבלי להקליד אחד אחד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה