אכן התנכ"י.נכתב ע"י רמה פלוס;1089452:התנכ"י?
ברוך דיין האמת..נכתב ע"י א ל י;1089501:אכן התנכ"י.
היה אמור להיות גם 'גיבור כארי...'
הבעיה היא שהאריה שבק...
לאחר 16 שנות פעילות נמרצת (או שלא...).
אם תרצו יש תמונות של הלביאה בימי האבל.... בדיכאון עמוק...
נכתב ע"י קקטוס;1089518:ברוך דיין האמת..
נודע לי בבין הזמנים שהוא היה חולה, עם פריצת דיסק חמורה, ועוד כהנה וכהנה.
ביקשתי מכל החיות במשק להתפלל עליו, וכל הפינגווינים קיבלו על עצמם ארבעים יום פרק שירה אצל כל חיה וחיה בפרטות, הפיל שידוע בזיכרונו המצויין הזכיר לי את שמו ושם אימו, אך כבר נגזרה הגזירה..
גן החיות באבל כבד, בת היענה הרכינה את ראשה לקרקע, החפרפרת לא ידעה איפה לקבור את עצמה מרוב צער. כל הגורים החדשים שנולדו בגן נקראו על שמו "אריה לייב".
שלח לנו בבקשה את תמונת האלמנה (אל תשכח לציין "מעל גיל חמש")
נכתב ע"י yiskaaryeh;1089511:איזה יופי!
הדשא בהיר מידי.
תודה תודה!נכתב ע"י צילומית;1089590:אלוף!
רק הדשא נראה פלסטיק,משהו לא אמיתי אני מאמינה שאפשר לסדר את זה בכמה דקות השקעה.
נכתב ע"י קקטוס;1089518:ברוך דיין האמת..
נודע לי בבין הזמנים שהוא היה חולה, עם פריצת דיסק חמורה, ועוד כהנה וכהנה.
ביקשתי מכל החיות במשק להתפלל עליו, וכל הפינגווינים קיבלו על עצמם ארבעים יום פרק שירה אצל כל חיה וחיה בפרטות, הפיל שידוע בזיכרונו המצויין הזכיר לי את שמו ושם אימו, אך כבר נגזרה הגזירה..
גן החיות באבל כבד, בת היענה הרכינה את ראשה לקרקע, החפרפרת לא ידעה איפה לקבור את עצמה מרוב צער. כל הגורים החדשים שנולדו בגן נקראו על שמו "אריה לייב".
שלח לנו בבקשה את תמונת האלמנה (אל תשכח לציין "מעל גיל חמש")
איפה ישבו שבעה?נכתב ע"י א ל י;1089761:תודה תודה!
הדשא של השכן תמיד ירוק יותר...
זה נראה לי בעיקר בגלל השמש.. אבל אני יבדוק.
בעקבות הקונספירציות הרבות..
להלן נוסח המודעה המקורי...
צפה בקובץ המצורף 172087
ביקשת כל כך יפה, אז הנה...נכתב ע"י קקטוס;1089518:שלח לנו בבקשה את תמונת האלמנה (אל תשכח לציין "מעל גיל חמש")
נכתב ע"י א ל י;1089766:ביקשת כל כך יפה, אז הנה...
תראה איזה עצב ניבט מעניה...
חפש נא..נכתב ע"י כוכב103;1089680:קקטוס - כשרון מבוזבז.
איפה אתה בפורום סופרים?
אני לא מכיר עוד ניק ששיך לי..נכתב ע"י שלמה;1089902:אתה בניק השני![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים