כללי עטיפה לדיסק- חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
יפה מאוד :)

לא כל הזמרים צריכים להיות מושלמים :)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
מה אתם רוצים מאבי בן ישראל, הוא זמר, לא דוגמן! ומה נהיה פה פורום לביקורת מוזיקה???

• הוסף לסימניות
יפה מאד
מצטרף להערות לגבי התמונה
ובכלל למה חיבים תמונה של הזמר בדיסק

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, עשיר, מזרחי.. מה צריך יותר מזה?

• הוסף לסימניות
ובכלל למה חיבים תמונה של הזמר בדיסק[/quote]

נו נו... אם תעבוד עם מפיקי מוזיקה אתה תבין שיש כאלה שרק לשם התמונה מוציאים את הדיסק.
העיקר שכולנו מתפרנסים מזה.

:) :)

• הוסף לסימניות
רוב המקרים של דיסקים מזרחיים אתה תראה את תמונת הזמר על הדיסק..

• הוסף לסימניות
זה פשוט מדהים, כל דבר עומד בדיוק במקום, יש בציבור שלנו מורה מיוחדת לגרפיקה שמלמדת בכמה סמינרים, הכלל הבסיסי שלה בעיצוב קומפוזיציה שיהיו מלך - אוביקט ראשי (במקרה דנן הזמר) מלכה - אוביקט משנה מבחינת גודל, צבע וכו' (כאן הטיפוגרפיה) ונתינים (הרע המענין של העיטורים) בד"כ כשעובדים לפי הכלל הזה זה מצליח, כמובן שזה לא על רגל אחת, יש לזה כללים נלווים רבים,
וכעת כרגיל לשאלה, מהיכן מצוץ הקישוט לרקע? (אני מתעסקת בעיקר בכריכות לספרי קודש ומעונינת לאגור קשוטים מענינים)
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
את הרקע אהבתי מאוד
את השוקולדים העטופים - פחות.

• הוסף לסימניות
הי סגנון. מעניינת התאוריה. מי המורה?
את הקישוט לרקע יש לי מעמיר כהן- אם אני לא טועה, הוא העלה פעם לפורום לינק להורדת חבילות עיצובים של עיטורים ורקעים (ספרות עם תפר מסביב ועוד). היה שם גם את הרקע הזה.

קבצים מצורפים

• 1 (13).jpg
    KB 558.4 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אכן כן, קלעתן.(מוסקיטו ומעיינות)
ואני ממשיכה עם הבקשות שלי, אפשר לכוון אותי יותר אל הלינק הזה, זהנשמע מענין... תודה.

• הוסף לסימניות
סגנון, את העיטורים בפרסומת שעשית לכריכות שלך, בנית לבד? או משחק מארידי?

• הוסף לסימניות
יפה, אבל הצבע של "המתוקים של" לדעתי לא מתאים כאן. שני הייתי מציע לשים תמונה שלו אבל לא אחד שהוא מסתכל לך בעיניים, אחד שהוא מסתכל לצד.
אחרת זה מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה