כללי עטיפה לדיסק- חוו דעתכם החשובה

• הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/attachment.php?attachmentid=4526&stc=1&d=1200237834

אשמח מאוד לשמוע כל חוות דעת על עטיפת הדיסק
בתחילה עשיתי זאת רק עם הכינור השמאלי ואז הלקוח רצה עוד כינור
איך זה נראה לכם? מה לשפר? אני כל כך בהתחלת עבודתי שזה פעם ראשונה שאני מעצב דבר כזה
וכל ביקורת בונה מצדכם תסייע לי רבות להתקדם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 378 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון-מאד יפה! מבטא יותר את 'ניגונים מקוריים' מאת 'כינורות קסם'... מעביר תחושה של פעם מד יפה, אבל לא נראה לך כדאי לוותר על העמוד השמאלי? לדעתי קצת 'אוכל' מהכינור. עיצוב מקסים וצבעים טובים!

• הוסף לסימניות
הייתי מורידה את הכינור השני בצד שמאל.

יאיר אתה עולה ועולה בצורה מדהימה!

• הוסף לסימניות
הייתי משנה את הפונטים ליותר תרבותיים ואלגנטים וגם פחות אפקט.
העבודה נקיה ובטוב טעם. עלו והצליחו.

• הוסף לסימניות
תודה לכם
PR אמנם הלקוח ביקש את שם הדיסק כינורות קסם אבל סוג השירים מאוד בסגנון עתיק וישן ולכן שילבתי יותר משהו עתיק
יוסעלע אני חושב שהכינור טוב, מה נראה לכם?
מעיינות 12 זה מה שכתבתי שהלקוח רוצה את שניהם להקטין את השמאלי בקצת זה יעזור?

• הוסף לסימניות
הכינור נראה כאילו הוא עוד רגע נופל מהאבן שעליה הוא עומד.

יפה מאד

• הוסף לסימניות
אני חושב שהעמודים מדיי גסים, וגם הצריבה שלהם לא כ"כ טובה.

• הוסף לסימניות
את העמודים להחליף לעמודים אחרים או פשוט לוותר עליהם.
את הכינור הקטן להשמיט.
להחליף פונטים דחוף.

להוריד מההצללה של "כינורות קסם" לפחות לחמישים אחוז כהות.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם אני מוותר על העמודים הכינורות לא נראים תלושים באויר
ועל הכינורות אין לי אפשרות להוריד אחד מהם הלקוח רוצה שניים.

• הוסף לסימניות
עבודה יפהיפיה, רק להחליף פונט של הכותרת

• הוסף לסימניות
צורם לי שבמילים כינורות קסם, יש כזה הבדל ענק בין אות לאות

• הוסף לסימניות
מה יפה יותר הראשון או השני?

• הוסף לסימניות
עם השני אפשר להגיע לתוצאה סופית יותר טובה.

• הוסף לסימניות
מה אני יכול להעמיד מאחורה שיתן משענת לכינורות
ושוב תודה

• הוסף לסימניות
השני הרבה יותר טוב, אבל צריך עדין שיפוץ בפונטים.
ולרכך קצת את העיגול הקרם.

• הוסף לסימניות
אולי תתן ברקע בשקיפות גבוהה דף תוים או משהו כזה שיהיה קצת פחות כבד, אבל השני הרבה יותר יפה.
ובחלק האחורי של העטיפה זה קצת בלאגן אולי תשנה את הפונט של רשימת השירים ותקריב את האותיות של הכותרת?
אבל עבודה מאד יפה!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה, צבעים יפים, אולי תשים את המילים כינורות קסם בגדול באמצע ללא העיגול שמתחתיו, ועל האותיות תשעין את הכינור. (תזיז את הכינור השמאלי לצד הימני ותשעין אותו על הכ' של הכינורות) ומהמילה קסם תוציא כזה ניצנוץ שימחיש את הקטע של הקסם.
הכינור השני מיותר לדעתי.

• הוסף לסימניות
השני הרבה יותר טוב!!!

נכתב ע"י רומינגטון;61197:
עבודה יפה, צבעים יפים, אולי תשים את המילים כינורות קסם בגדול באמצע ללא העיגול שמתחתיו, ועל האותיות תשעין את הכינור. (תזיז את הכינור השמאלי לצד הימני ותשעין אותו על הכ' של הכינורות) ומהמילה קסם תוציא כזה ניצנוץ שימחיש את הקטע של הקסם.
הכינור השני מיותר לדעתי.

מצא חן בעיני!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה