כללי עטיפה לדיסק - חוו"ד

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם
שוב אני חוזרת עם הדיסק של הלוי אבל הפעם ישבתי יחד איתו כי ........ וזו התוצאה שהוא מאוד אהב.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
א. חוששני על פי הבדלי הרזולוציה של תמונת עופר לוי והמסגרת מסביב, שהמסגרת ברזולוציה נמוכה מידי לדפוס.
ב. לא הושארו בלידים לחיתוך, כך שבודאי המסגרות יחתכו לא יפה בהדפסה.
ג. על טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל אני סבור שהמסגרות מוגזמות מידי, תמונתו של עופר לוי מוצרת מידי, והכיתוב באותיות סת"ם לא מתאים.

בהצלחה רבה.

• הוסף לסימניות
מסכים עם אוהב ישראל.

ומעבר להערות הטכניות, יש כאן חוסר מעוף וחוסר יצירתיות משווע.

אולי בהשפעת האמן, אבל אני לא מרגיש שהעטיפה משדרת לי משהו קונקרטי לגבי האופי של המוזיקה בתוכו. סתם קיטצ'.

ואני לא אומר את זה מתוך זלזול בך. אני מאמין שאם תקבלי את הבמה, תאזיני לשירים ותפעילי את הדמיון, תוציאי משהו עם הרבה יותר משמעות תחת ידך.

• הוסף לסימניות
הדיסק נראה מאיים, לא כ"כ שמח וידידותי,
אולי קצת בהירות ורכות..
שימשכו את יד הלקוח לקנות.
אולי משחק קצת עם הצבע השחור..
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חנוק ומאיים!
זאת התחושה.
תגידי לו שאנו מכירים אותו וממש ממש, אבל ממש לא מתחברים.

• הוסף לסימניות
המסגרת כבדה, לא מתקבלת טוב.

הפונטים...

התמונה מעוכה.

השדרה באמצע-מאולצת.

תשכנעי אותו זה חייב תיקון.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
צריך לפרגן לעופר הלוי משהו קצת יותר.

• הוסף לסימניות
אהממ.... ראיתי תגובות קודמות, בשביל להביע הסכמה איתן לחצתי על הראשונות- שלח תודה, אח"כ ראיתי שאני צריכה לשלוח לכולן...

תשכנעי אותו לשנות את הכיוון באופן קיצוני. כדאי לו ולך.

• הוסף לסימניות
התמונה ממוקמת וחתוכה בצורה מוזרה וחייבת שינוי.
לגבי כל העיצוב זה כבר עניין של טעם. ואם זה טעמו אז אין לך הרבה ברירות.

• הוסף לסימניות
האיכות של המסגרת היא לרעת הגרפיקאי
צרפתי ממאגר משהו אולי דומה אולי לא אך איכותי לגודל דיסק
בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• SZ032.JPG
    1.1 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כל התשובות נכונות. אין צורך להוסיף

• הוסף לסימניות
להוריד דחוף את המסגרת ולהחליף את הפונט

• הוסף לסימניות
כל התשובות נכונות,
דבר אחד קטן:
"הלקוח תמיד צודק".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;270059:
כל התשובות נכונות,
דבר אחד קטן:
"הלקוח תמיד צודק".

האם הכלל הזה תקף גם כשהלקוח לא מבין בתחום בכלל?
לדוגמה אם אומר לאדריכל שלי שאני מעדיף להוריד כמה עמודים מהתוכניות, כי זה יותר יפה בעיני....

או אם אומר למוסכניק שאני אוהב יותר שהברקסים באוטו יהיו חלשים כאלה, ולא עוצרים מיד...

או שאבקש מהצלם שיצלם בלי פלאש באירוע שלי...

נקודה למחשבה...

• הוסף לסימניות
לגבי האדריכל והמוסכניק - אתה צודק והכלל "הלקוח תמיד צודק" - אינו צודק. מכיון שיש חוק מעליך ומעליו.

לגבי צילום ושאר דברים שרק הלקוח ינזק כספית - "הלקוח צודק" ושיאכל בתאבון את הדייסה שהוא בישל... אתה יודע... "בל תשחית".

אה.. וכמובן חשוב מאוד אם מישהו שואל, זאת לא העבודה שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה