כללי עטיפה לחוברת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על העטיפה לחוברת???
הכל ניתן לשינוי.(חוץ מהטקסט שזה מה שהלקוח רוצה:cool:)
תודה מראש.

קבצים מצורפים

• עטיפה 1.jpg
    1.6 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
האימג' שחוק, אבל משרת את המטרה.
הייתי מורידה את האיש והחיצים האדומים למטה כדי לתת לכותרת לנשום.
הזהב של העמוד עם החיצים מאחורה לא שייך, הייתי בוחרת באחד מגווני הכחול, ואולי את אחד החיצים באדום.

הטיפוגרפיה מאחור טעונה שיפור - לדינג גדול מדי באופן לא קריא, העין בורחת החוצה בין שורה לשורה.

• הוסף לסימניות
העמוד מאחורה לא קשור לצבעים
וגם כמו שכתבה נעמה לפני הטיפוגרפיה טעונה שיפור
אני חושבת שיש טעות לשונית
"ויש אנשים שאוהבים את השקר....... שהיא מביאה להם תועלת"
צריך לשנות ל"הוא מביא להם תועלת"

• הוסף לסימניות
של העמוד עם החיצים
או לשנות למשהו אחר כי זה חוזר על הרעיון של החיצים בכריכה הקדמית

• הוסף לסימניות
אה ולא פירגנתי
במבט ראשון ממש אהבתי
מאוד מושך

• הוסף לסימניות
לאחרונה עשיתי משהו והשתמשתי עם האנשים התלת מימדים, וקיבלתי הרבה תגובות נזעמות, שנראו ערומים...
והסביר לי מישהו, מעצב ותיק, שהבעי' הוא שבדמיות מפורטות ומדיוקות ביותר,
אז אם אתה חושש לזה, אולי שתשחק בפוטושופ שלא יהי' כ"כ דיוק.
והבן.

• הוסף לסימניות
מה דעתכם עכשיו???
לכתיבה נכונה:מה כ"כ מדויק כדי שאני אוכל לשנות???

קבצים מצורפים

• עטיפה 1.jpg
    1.9 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
שגיאות כתיב ופיסוק רבות. עימוד הטקסט בחלק האחורי גם לא טוב, ישר את הטקסט.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה הרבה הרבה יותר טוב
אני אישית הייתי משנה את הגוון של הזכוכית מגדלת לאדום במקום זהב ורואה איך זה מתקבל
וכמובן לטפל בדחיפות בכיתוב מאחורה
והרקע שמאחורי הכיתוב שיותר יתאים לגוונים של הכריכה מקדימה יותר גווני הכחול ופחות התורכיז הזה...
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
כריכה חמודה מאוד. נעים לעין.
אולי כדאי שהחיצים יהיו בצבע פחות זועק?
אולי שהשביל יהיה בגוונים של הזכוכית מגדלת (או כחול כהה)?
כדאי גם לשים לב שהטקסט באחורי למטה נבלע בצבע של הרקע.

*לבקשתך, לא אתן בינתיים את דעתי על הכתיבה...

• הוסף לסימניות
ובשני הציור מאחורה עדיף ותוריד את הכחול זועק

• הוסף לסימניות
יפה מאד, הייתי מחליפה את הפונט של שם הספר.

מאיזה אתר קנית את התמונות?

• הוסף לסימניות
1) אני הייתי שם את האיש מקדימה עם השלט של החיצים שהיה מאחורה, ולשים אותו כאילו הוא חושב איפה הדרך לאמת.

2) ויש בעיה שהגרפיקה מקדימה לא נמשכת לכריכה, אם בטעות תהיה חרידה של מילימטר או שניים זה לא יראה יפה.

3)לגבי איפה שכתוב הטקסט-עשית גראדאציה שמתקרבת לשחור... אני הייתי מוותר על גראדאציה או לשים גראדאציה יותר בהירה כדי שיראו טוב את המילים.

4) הייתי מוריד את האיש עם הזכוכית מגדלת לא יותר מידי מוסיף.

מקווה שעזרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה