כללי עטיפה למחברת סיפרות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעת מהמבינים כאן בפורום

תודה רבה

• הוסף לסימניות
הצבעים מזעזעים
רגע אני מעלה שוב..

• הוסף לסימניות
לפי דעתי סיפרות - ללא י'
להגדיל את הקו של השמי ולהוריד אותו מעט למטה שיהיה מקום לכתוב את השם
מנסיון - כדאי גם להוסיף כיתה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן חסידי;2301591:
אשמח לשמוע חוות דעת מהמבינים כאן בפורום
<link href="https://fonts.googleapis.com/css?family=Alef:400,700&amp;subset=hebrew" rel="stylesheet">
תודה רבה

לא כ"כ מה"מבינים"... :rolleyes:
אבל הלוגו אמור להיות בתוך הכוכב? נראה לי שעדיף רק את הלוגו לבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;2301823:
לא כ"כ מה"מבינים"... :rolleyes:
אבל הלוגו אמור להיות בתוך הכוכב? נראה לי שעדיף רק את הלוגו לבד

נראה לי באמת שכך
תודה על ההערה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גן חסידי;2301827:
נראה לי באמת שכך
תודה על ההערה<script>$("#postmenu_2301823").find("a[href='member.php?u=12438']").text("נקודת מחשבה").css("font-family","Alef");</script>

שמחתי לעזור

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
העליון.
אם אתה שואל אותי- הייתי מוסיפה איזה אלמנט מאחורה (בצד הירוק) כדי שירגישו את הקשר, וסתם ככה נראה לי שזה יוסיף

דרך אגב אהבתי את הדמות, היא יצאה ממש מתוק (ואיכותי!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י leashaibe;2303862:
העליון.
אם אתה שואל אותי- הייתי מוסיפה איזה אלמנט מאחורה (בצד הירוק) כדי שירגישו את הקשר, וסתם ככה נראה לי שזה יוסיף

דרך אגב אהבתי את הדמות, היא יצאה ממש מתוק (ואיכותי!)

תודה תודה!
מה היית מוסיפה מאחורה???

• הוסף לסימניות
עטיפה יפה
לגבי השם, מנסיון - חייב להיות מאחורה צבע בהיר כדי שיראו את השם שהן כותבות.
וכדאי גם שיהיה גדול יותר.
הייתי משחקת מעט עם הרקע, שלא יהיה חלק לגמרי, אולי אפילו רק בחלק האחורי, לדוגמא:
[כמובן עם הגוונים שאת השתמשת. הם יפים מאוד]

קבצים מצורפים

• 11.jpg
    KB 875.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
האפשרות של הפסים רעיון מעולה.
(אני אישית הייתי שמה פסים פחות צפופים)
רק נראה שזה יהיה עמוס מידי אם זה יהיה על כל הדף (וגם הלוגו של הבית ספר לא יהיה ברור..)

יכול להיות שלהכניס את הפסים בתוך כוכב כמו הרעיון בהתחלה?
ולעשות את הכוכב תלת מימד (בצורה עדינה)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי, הראשון ...

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת הראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה