כללי עטיפה למחברת קיץ

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה צריך לרשום בשם משתמש וסיסמה?

• הוסף לסימניות
הצליח לי, הם שלחו לי מייל, אבל אני לא מצליחה להכנס, אני רושמת את הפרטים וכתוב שיש שגיאה

• הוסף לסימניות
שם שלך שבחרת באותיות אנגליות.
סיסמא מה שתבחרי אותיות אנגליות וספרות

• הוסף לסימניות
למה אין לי אפשרות להוריד תמונות,
כתוב כך:
This account has already been activated.
You can sign in using the form at the top.
מה זה אומר? (טופס בראש)

• הוסף לסימניות
זה מה שמצאתי בינתיים.
עד כמה שזכור לי, התמונות אינם מוגנות בזכויות יוצרים. האחריות לא עלי.

קבצים מצורפים

• 1_Window-to-Paradise.jpg
    KB 55.1 · צפיות: 32
  • Butterfly%205.jpg
    KB 83.4 · צפיות: 28
  • Butterfly%207.jpg
    KB 141.5 · צפיות: 22
  • Butterfly%203.jpg
    KB 122.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
תודה, זה מדהים!

• הוסף לסימניות
תודה.
היות וראיתי שזה עוזר פה לכמה אנשים, אני מעלה עוד כמה דוגמאות של עטיפות למחברות - להשראה בלבד כמובן.

קבצים מצורפים

• שלום כתה א.jpg
    KB 473.1 · צפיות: 28
  • חשבון.jpg
    KB 656.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
עוד אחד.

קבצים מצורפים

• עטיפה ציור.jpg
    KB 594 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
גם בירקן ראיתי ירקות בדוכן חופשי, בתקוה שלא יעלה על דעת אף אחד לחשוק לו איזה תפוח עסיסי על הדרך מבלי לשלם...

מה לעשות, אני עדיין סומכת על האנשים פה, ואם כתבתי שזה להשראה בלבד, כולי תקוה שאכן זה ישאר כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;760931:
גם בירקן ראיתי ירקות בדוכן חופשי, בתקוה שלא יעלה על דעת אף אחד לחשוק לו איזה תפוח עסיסי על הדרך מבלי לשלם...

מה לעשות, אני עדיין סומכת על האנשים פה, ואם כתבתי שזה להשראה בלבד, כולי תקוה שאכן זה ישאר כך.

בירקן ראית ירקות? אבל גם את בעל הירקות בעצמו. ששומר היטב על סחורתו. ומרתיע אנשים מלקחת ללא רשות.

באינטרנט כשרואים תמונה אם בעליה לא ישמור עליה מי ישמור עליה?

דעתי האישית בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה