כללי עטיפה למחברת

• פותח הנושא clip
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עטיפה למחברת שבועות

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1 MB · צפיות: 177
  • הוסף לסימניות
מוזר שיש 2 גוונים של מגילה
וכן התמונות נראות קצת יותר מידי כהות

• הוסף לסימניות
הגוונים יצאו שונים מהמקור, כנראה בגלל שזה cmyk

• הוסף לסימניות
אז תסגרי בrgb ואחר כך תעלי, קשה לתת ככה חוו"ד

• הוסף לסימניות
RGB בבקשה ,תודה לכל המגיבים

• הוסף לסימניות
אופס סליחה הנה הקובץ

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 276.6 · צפיות: 150
  • הוסף לסימניות
הייתי הולכת על רקע כהה אפילו בגוון אחיד, ואת המגילות יותר בהירות, כי כפי שזה עכשיו זה מאוד כבד.

• הוסף לסימניות
לגבי הרקע היה כהה כדבריך אולם הלקוחה בקשה רקע בהיר ומשתנה, לגבי המגילות אנסה.

• הוסף לסימניות
בכללי יפה, לאיזה כיתה זה מיועד? אם לכיתות נמוכות אז נראלי שזה קצת כבד מידי, אם לשכבה היותר גדולה אז זה בסדר....
בחלק של הלימוד תורה (מגילה שמאלית למטה) רואים את המגילה דרך הספר, זה לא נראה טוב....

• הוסף לסימניות
ברור לכיתות הנמוכות, רק להם יש עטיפות, זה נחמד ויפה, רק חסר לי הכיתוב 'שבועות' או מחברת שבועות' או חג השבועות משהו שיהיה כותרת לא מנהגי חג השבועות זה נושא אחד מכל המחברת.

• הוסף לסימניות
העטיפה מיועדת לכיתה ג' (לדעתי), התבקשתי להכין שלש דוגמאות שונות כאשר יש הבדל בין הרמות זו אכן העטיפה היותר כבדה. לגבי כותרת "שבועות": בחגים הקודמים עצבתי להן עטיפות והן אהבו דוקא את העטיפות שמביעות מסר בלי כותרת שזה כבר נדוש, אם כי לכיתות א' תמיד אני מוסיפה כותרת ומביעה את הנושא בצורה פשטנית.

• הוסף לסימניות
בגדול זה יפה.
אבל לפי דעתי יש כפילות בין התמונות בתוך המגילה לאובייקטים שמחוץ למגילות.
זה גורם לבלבול, בלאגן ועומס. למה למשל אי אפשר להשאיר את מוצרי החלב בלי להוסיף את עוגת הגבינה? כנ"ל בכל שאר הדברים.

דבר נוסף.
בחלק האחורי של המחברת שמת את הספר תורה. וטישטשת רק משלוש כיוונים ולמעלה חתחת עם החיתוך של המחברת. או שתטשטשי מכל הכיוונים או שתחתכי גם מימין. אני הייתי הולכת על האפשרות השניה.

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
הערות קטנות:
1. מסכימה עם ברכה בנוגע לספר תורה בצד האחורי.
2. שימי לב שיש בעיה עם הצריבה של המגילה מאחורי הכותרת. 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה