כללי עטיפה לספר קומיקס

• הוסף לסימניות
ב"ה

שבוע טוב!!

מה דעתכם על העטיפה? איזו מהן עדיפה?? האם לדעתכם הטקסט בהדמיה 1 קריא מספיק עבור
ילדים?

תודה מראש,
יענקי

קבצים מצורפים

• מבררים את אלגירה - הדמיה 2.jpg
    1.6 MB · צפיות: 15
  • מבררים את אלגירה - הדמיה 1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
הכיתוב בהחלט קריא, הייתי הולכת על 2.

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה,
מה שכן, הייתי נותנת יותר במה לציורים, ועדיף כמה שיותר דרמתיים כדי שימשכו את הילדים לקרוא את העלילה...

• הוסף לסימניות
ראשית שלום!..

יפה מאוד

הכיתוב בהדמיה 1 נראה לי מספיק קריא אולי לשחק במיקומי הכיתוב טיפה יותר

בהחלט נראה דרמה רצינית
אולי להכניס לכריכה איז שיליוב של תמונה/ות שמובא בספר

בהצלוחה..

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד.
לדעתי, הדמיה 1

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה מאוד
הייתי נותנת יותר במה לציורים ומקטינה את האותיות
לא כ"כ מבחינים שזה קומקיס
בהצלחה...

• הוסף לסימניות
בהחלט צריך עוד ציורים, והטקסט באמת קצת גדול מידי...

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה!
דרמטי ומושך!
אני בוחרת בהדמיה 1, הטקסטורה בכיתוב מוסיף יותר דרמטית.
גם אני חושבת שכדאי להוסיף עוד תמונות מהקומיקס.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה