עטיפה לקלסר המשמש כחוברת מתכונים

• הוסף לסימניות
הכנתי עטיפה לחוברת מתכונים + חוצצים תואמים לקלסר בגודל A5 הסוג הדק יותר, אמנם לא משהו ברמה מקצועית אבל זה משהו באמת נחמד ויפה שמוסיף צבע ונוחות במטבח. וזה גם המקום והזמן להזכיר לאלו שעדיין לא מסודר להם המתכונים, שיזדרזו להעתיקם על גבי דפים מסודרים ולהכניסם לנילוניות ולתייקם בקלסר.

אחרי שהורדתם את הקבצים יש להדפיסם ולגוזרם. אני הדבקתי את העטיפה עם דבק סטיק ואת הקיפול המסומן בעטיפה כמובן קיפלתי לתוכו והדבקתי עם דבק סלורטייפ רחב.
את החוצצים כדאי לנמייץ (למנצייה)
אחרי שתעשו את זה יהיה לכם תענוג לפתוח ולדפדף בספר המתכונים המסודר האישי שלכם.
אלו תמונות ממה שאני עשיתי
IMG_6040.JPG
IMG_6037.JPG
IMG_6039.JPG
IMG_6038.JPG

מצורף קישור לדרייב כאן
מצורף שם גם קובץ PDF וגם בקובץ וורד שכל אחד יוכל לשנות אותם לפי טעמו האישי גם אם הוא לא מבין בתוכנות נפוצות בגרפיקה.

טיפ לעטיפה: ניתן לצפות את העטיפה עם טפט שקוף כדי שלא יתלכלך,
אתן לכם פטנט פשוט שהמצאתי, ניתן לקחת דף למנציה להפריד את שני חלקיו, לקחת חלק אחד ולהניח את אורכו על אורך הקלסר ולגהץ (!) אותו בעדינות ובחום נמוך עד שהוא נדבק ולקפל את השוליים פנימה וגם שם לגהץ (להתחיל בחום נמוך ואט אט להעלות את החום לפי הצורך). את הרעיון הזה עם הלמנציה אפשר לקחת לעוד מקומות כיד הדמיון הטובה.
בהצלחה!
קישור לדרייב כאן

קבצים מצורפים

• עטיפה למתכונים.pdf
    KB 579.2 · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות
הכנתי עטיפה לחוברת מתכונים + חוצצים תואמים לקלסר בגודל A5 הסוג הדק יותר, אמנם לא משהו ברמה מקצועית אבל זה משהו באמת נחמד ויפה שמוסיף צבע ונוחות במטבח. וזה גם המקום והזמן להזכיר לאלו שעדיין לא מסודר להם המתכונים, שיזדרזו להעתיקם על גבי דפים מסודרים ולהכניסם לנילוניות ולתייקם בקלסר.

אחרי שהורדתם את הקבצים יש להדפיסם ולגוזרם. אני הדבקתי את העטיפה עם דבק סטיק ואת הקיפול המסומן בעטיפה כמובן קיפלתי לתוכו והדבקתי עם דבק סלורטייפ רחב.
את החוצצים כדאי לנמייץ (למנצייה)
אחרי שתעשו את זה יהיה לכם תענוג לפתוח ולדפדף בספר המתכונים המסודר האישי שלכם.
אלו תמונות ממה שאני עשיתי
צפה בקובץ המצורף 640151צפה בקובץ המצורף 640152צפה בקובץ המצורף 640153צפה בקובץ המצורף 640154

מצורף קישור לדרייב כאן
מצורף שם גם קובץ PDF וגם בקובץ וורד שכל אחד יוכל לשנות אותם לפי טעמו האישי גם אם הוא לא מבין בתוכנות נפוצות בגרפיקה.

טיפ לעטיפה: ניתן לצפות את העטיפה עם טפט שקוף כדי שלא יתלכלך,
אתן לכם פטנט פשוט שהמצאתי, ניתן לקחת דף למנציה להפריד את שני חלקיו, לקחת חלק אחד ולהניח את אורכו על אורך הקלסר ולגהץ (!) אותו בעדינות ובחום נמוך עד שהוא נדבק ולקפל את השוליים פנימה וגם שם לגהץ (להתחיל בחום נמוך ואט אט להעלות את החום לפי הצורך). את הרעיון הזה עם הלמנציה אפשר לקחת לעוד מקומות כיד הדמיון הטובה.
בהצלחה!
קישור לדרייב כאן
מקסים!!! זה מתוק ממש.
נתת לי פוש להכין לי גם עטיפה :)

• הוסף לסימניות
רעיון מדהים!!!!
תעסוקה מצוינת לימים אלו....
ביצוע יפה מאוד!!
אהבתי את הרעיון שמתייקים מתכונים בקלסר והכל מסודר ולא נאבד, מתרטב ומתלכלך...

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ביקורת, הערות והארות על העטיפה.
וכן אם יש למישהו יש רעיונות דומים נשמח כולנו לשמוע...

• הוסף לסימניות
מעוצב בטוב טעם!
אהבתי את הסימניות!
רעיון מהמם!!!

• הוסף לסימניות
הזכרת לי כריכה שהכנתי שנה שעברה לספר מתכונים של פסח
מותאם לגודל של קלסר קרטון A5
הדפסתי על דף מדבקה, גזרתי את כל המסגרת הלבנה המיותרת הדבקתי על הקלסר וציפיתי עם טפט שקוף.
מי שמעוניינת יכולה להוריד ולהשתמש בכיף

כריכה.JPG

קבצים מצורפים

• ספר מתכונים - כריכה 1.PDF
    3 MB · צפיות: 68
  • ספר מתכונים - כריכה 2 בלי כיתוב.PDF
    12.3 MB · צפיות: 84
  • כריכה צד.PDF
    1.3 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
הרעיון של הלמנציה והגיהוץ נשמע נפלא. אולי ננסה בהזדמנות
וגם אצלי סידור המתכונים נמצא ברשימת הדברים המתוכננים לימי הקורונה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
הרעיון של הלמנציה והגיהוץ נשמע נפלא. אולי ננסה בהזדמנות
וגם אצלי סידור המתכונים נמצא ברשימת הדברים המתוכננים לימי הקורונה...
בהחלט תעסוקה מצוינת...
מנסיוני כשהמתכונים מסודרים יש סדר בבישולים ובאפיה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה