כללי עטיפה לשוקולד

• פותח הנושא sld
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום,
אני צריכה לעצב עטיפה לשוקולד - מתנה לאמא ממסיבה בגן.
עיצוב בסיסי של עטיפה עם תמונה של ילד. ושנוי של התמונה 30 פעמים.

אם יש אפשרות למשהו לעזור לי -אשמח מאד.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג בבקשה?

• הוסף לסימניות
שאלה - זה על בסיס "תעשי לי טובה קטנה, משהו קטן עליך... ", או על בסיס "שלום, הבנתי שאת מעצבת גרפית, ואני צריכה משהו לגן, בנוגע לתשלום אין שום בעיה".
מכאן ההשלכות ברורות -
אם זו טובה - תצטרכי לחשב לפי טוב הלב שלך ושל כל אמהות הגן...
אם זו עבודה - אז ככה בהערכה גסה -
עיצוב בסיסי: 400 ש"ח
כל תמונה - מה זה כולל? התמונה מגיעה מרקע קבוע ונקי, כך שנשאר רק לחתוך, או שצריך להתחיל למשוך ראשים מתמונות שצולמו בזוויות מעניינות כמו בכיור לשטיפת ידיים באמצע בכי, אמצע ארוחת עשר ועוד ועוד? בגדול הייתי לוקח לכל תמונה - 5 ש"ח, כלומר 150 ש"ח לכל התמונות, סה"כ 550 ש"ח. שוב לפי הגדרות ברורות - תמונות נקיות, רקע נקי, שתי סקיצות וסגירה על אחת מהן להמשך עבודה.
אפשר גם לפי שעות ואז זה עניין שלך תמחור השעה.

כמובן שגם אני הייתי מתחשב בכך שזה גן... אבל אחרי הכל גם הם צריכים להתחשב בך. אם את אמא של אחת הילדות, צריך להסתכל על זה גם כהכרת הטוב (כמו הרבה הורים שתורמים מנסיונם לגן בכל מיני תחומים ואפילו התנדבותית), אבל מאידך שזה לא יגרום לריצות של כל שני וחמישי ושני של "אחרי מה שהיה בפעם הקודמת את חייבת לעשות לי עוד משהו קטן, ממש מדהים!".

מקווה שעזרתי, כל טוב וחנוכה שמח.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, עזר לי מאד.

זו קרובת משפחה שפנתה אלי בתור גרפיקאית, אבל הודיעה לי מראש שהתשלום הוא מכספי הגן ולא ממנה, כך שאני לא ירגיש אי נעימות. אבל אני מניחה שאין תקציב מידי גבוה בשביל דברים מסוג זה, ומעדיפה שהיא תהיה מרוצה מהמחיר בכל מקרה.
התמונות באיכות די טובה וצולמו כולם בחצר באותה זוית פחות או יותר.

אם יש למשהו עוד הערכות, אשמח לקבל.

• הוסף לסימניות
400 ש"ח לעטיפה של שוקולד נראה לי יותר מידי למטרה הזו.
זה לא דינר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1138691:
400 ש"ח לעטיפה של שוקולד נראה לי יותר מידי למטרה הזו.
זה לא דינר.

גם לי זה נראה מחיר מוגזם,
גננות לא משלמות יותר מ 4-5 שקל לילדה, קחי בחשבון שהיא משלמת עוד על השוקולד עצמו.
אבל לבריאות, הלואי שהיא תשלם לך 400 ש"ח רק על העיצוב...........

• הוסף לסימניות
בכאלו הפקות - קחו משהו במשפחה עם טיפה הבנה בתוכנות, יש הרבה שיודעים לעשות זאת, או לחילופין סטודנטית מתחילה שתסכים שישלמו לה 100-50 שקל.
למה צריך מעצבת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה