כללי עטיפה לשוקולד

• הוסף לסימניות
מאד חמוד!
למעלה להחליף פונט.
המילה שיחי' מיותרת לדעתי, ואם כבר לשים אותה אחרי המתוק.

• הוסף לסימניות
מתוק, מתוק, מתוק!
הכובעים של הליצן לדעתי קצת תקועים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;535515:
מתוק, מתוק, מתוק!
הכובעים של הליצן לדעתי קצת תקועים...

שמתי אותם כדי שיהיה קצת "פורימי". יש לך רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;535508:
מאד חמוד!
למעלה להחליף פונט.
המילה שיחי' מיותרת לדעתי, ואם כבר לשים אותה אחרי המתוק.

למה הפונט לא טוב?
איזה פונט היית שמה במקום?

• הוסף לסימניות
מקסים!!!
למה לשנות פונט?
הוא ילדותי ומתאים בול!

• הוסף לסימניות
אמנם זה לילדים, אבל עדיין אני חושבת שהפונט לא מוצלח....
תנסי לשנות.
ולגבי הרקע הכתום, תנסי לשנות אותו לאדום, זה יהיה יותר שוקולדי כזה ויותר ילדותי נראלי....
חוץ מזה ממש מתוק...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
ממש ממש מתוק... כנראה שזו רק אני אבל הייתי שמה את החלק הירוק על כל המלבן המרכזי. ואת הכובעים הייתי פשוט מעבירה למיקום אחר (למשל על הל' בהתחלת השם)

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שוקולד לילדי הגן2.jpg
    KB 405.9 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
קודם כל ממש מתוק!!!
אני הייתי מנסה שהצבעים ישתלבו ולא יהיה מעבר חד בין הירוקצהוב לאדום....
ותנסי באמת להוריד את הכובעים או להעביר אחד כמו שאמרו כאן....
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• שוקולד לילדי הגן3.jpg
    KB 368.2 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
לדעתי אתה צודק... מאוד אהבתי..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה