עטיפה מעוצבת לבקבוק שתיה

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל עטיפה מעוצבת לבקבוק שתיה שמתאימה ליום הולדת 70 או סתם עטיפה נטרלית.
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד עטיפה?

אין לאף אחד עטיפה?

• הוסף לסימניות
יש עכשיו לשוקולד פרה שוקולדים לכל מיני גילאים לרגל היות 80 שנה לעלית,נסי לחפש 70...
זה ממש חמוד.הבאתי לאחותי לפני כמה ימים ליומולדת.
כתוב על זה יומולדת שמח ואז הגיל ויש מקום בצד לכתוב משהו אישי

קבצים מצורפים

• cow80group.jpg
    KB 34.8 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
מצאתם כזה 31? כי אני חיפשתי ולא מצאתי!!! (הפכתי את הסופר!)

• הוסף לסימניות
כשרות

נכתב ע"י hila;1292832:
יש עכשיו לשוקולד פרה שוקולדים לכל מיני גילאים לרגל היות 80 שנה לעלית,נסי לחפש 70...
זה ממש חמוד.הבאתי לאחותי לפני כמה ימים ליומולדת.
כתוב על זה יומולדת שמח ואז הגיל ויש מקום בצד לכתוב משהו אישי

מה הכשרות של חפיסות אלו?

• הוסף לסימניות
איפה יש להשיג אותם??
גם אני צריכה 31
אם מישהו יודע או ראה אם אפשר לעדכן אותי

תודה רבה על השיתוף ועל הרעיון!!!

• הוסף לסימניות
אני קניתי בירושלים במעיין 2000
הכשרות בד"צ עד"ח
זה ענין של מזל בד"כ יש איזה 10 מס' כמה פעמים אם את מוצאת את המס' שאת צריכה..
אני כמעט התייאשתי עד שמצאתי...ואם אני אמצע מס' שיש למישהו עוד מעט אני אקנה כבר עכשיו
אמור להיות בכל מכולת שהביאה כבר סחורה....

• הוסף לסימניות
אני קניתי במעיין 2000 בירושלים, אבל אמור להיות בכל מכולת...
הכשרות היא בד"צ עד"ח
יש שם בד"כ איזה 10 מס' חוזרים על עצמם... גם אני כמעט התייאשתי ובסוף מצאתי
אם את מוצאת בדיוק את המס' יש לך מזל.בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה