כללי עטיפה של שוקולד חלב של עלית

• הוסף לסימניות
יש למישהו במקרה סריקה טובה של החלק האחורי של העטיפה, איפה שיש את כל הכיתוב?
ועוד שאלה - באיזה פונט הם משתמשים?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
זה בד"כ לא מחזיק מעמד אצלינו יותר מכמה שעות. אז כרגע אין.

• הוסף לסימניות
זה מה יש לי.
זה אומנם כולל תוספות שלי. אבל אני מאמינה שתזהי לבד מהם התוספות ומה המקור.
(השארתי את המקור סתם כי זה חמוד...)
עוזר לך?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    2.2 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
כמדומני שזהו פונט בהזמנה מיוחדת לשוקולד פרה שלהם.

• הוסף לסימניות
קשקוש, גם אצלנו זו הבעיה, לכן נאלצתי לפנות לחברי הפורום. הפונט הזה יפה אבל לא חייב להיות זה בדיוק. אני בכלל לא מבינה למה רוצים את הערכים התזונתיים שיש מאחורה. מי שקונה שוקולד מעוצב אישית, במילא לא מתענין בזה אבל שוין, שיהיה.

לשם שינוי, אני צריכה רק את הריבוע הלבן, ומה שהבת מצויין לי. תזכה למצוות.

• הוסף לסימניות
תבקשי מגר_צדק, באישי.
יש לה שוקולד פרה.

• הוסף לסימניות
הוצאתי מהתמונה שלמעלה, את הריבוע הלבן הזה שזה מה שהצטרכתי.
תודה בלכ אופן.

• הוסף לסימניות
לפונט קוראים "פרה"
זה פונט מיוחד שייצרו להם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה