כללי עטיפות לזהירות בדרכים

• הוסף לסימניות
כהמשך לאשכול הזה בו עזרתם לי והעליתי תמונות.
הרעיון הוא ליצור סידרה של 3-4 עטיפות דומות אבל שונות לכמה מחזורים בבית ספר.
התחלתי יצרתי 2, איך נראה הכיוון? הע/ארות יתקבלו בברכה.
כמו כן, אני מעוניינת בעוד! אנא, עוד תמונות וקטוריות יפות וחיות (ולא של תמרורים. יש לי מליונים...)
תודה!!!
הופ, אני שמה לב שזז קצת הצד בהדמיה. לא נורא.

קבצים מצורפים

• 2 מחברת.jpg
    KB 879 · צפיות: 172
  • מחברת 1.jpg
    KB 869 · צפיות: 179
  • 4 מחברת.jpg
    KB 1,002.1 · צפיות: 143
  • הוסף לסימניות
יפה ונקי.

כדאי בשני עטיפות התחתונות להזיז את 'זהירות בדרכים' קצת ימינה, כעת הם מידי על הקצה.

• הוסף לסימניות
בהחלט מרשים,
עבודה נקיה ומקצועית.

• הוסף לסימניות
יפה מאד. באחרון - התמרור רמזור השוכב נראה תלוש, אולי תצמידי אותו לצד ימין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימן טוב;626244:
יפה מאד. באחרון - התמרור רמזור השוכב נראה תלוש, אולי תצמידי אותו לצד ימין?
זה היה שם, בקיפול של המחברת. בהדמיה זה אחד הדברים שזזו ממקומם.

• הוסף לסימניות
אולי ברמזור ניתן לשחק עם הצבעים אדום צהוב ירוק שיראה קצת יותר חי כי בצילום זה יראה אפילו יותר כהה

• הוסף לסימניות
פעם הבאה ע"מ שאלמנטים לא יזוזו בעת ביצוע ההדמיה, שטחי את העבודה וכך תמנעי מזה.

עבודה נקיה ומרשימה!

• הוסף לסימניות
אסטתי, נקי ומתאים למטרה!
הייתי עושה איזה שוני בצבע בין כל חוברת, אבל זה כבר לשיקול הלקוח....

• הוסף לסימניות
בס"ד
קודם כל העיצובים נפלאים. ומבינהם השני הכי יפה לדעתי.
מבחינת המסר - האחרון קצת רועש ומשדר לי אי סדר עם התמרורים. מה גם שתמרורים אלו ממילא לא מיועדים להולכי רגל אלא לנוהגים. תמרור מעבר החציה עוד איכשהו רלוונטי. אפשר לנסות מעבר חצייה, רמזור של הולכי רגל ולא של נוהגים
בהצלחות גדולות

• הוסף לסימניות
השני יפה

וגם השם בולט שם, בשביל קריאה קלה

• הוסף לסימניות
הראשון והשני מוצלחים ביותר, השלישי קצת בלאגן לא מובן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה