מידע שימושי עטיפות לספרים ומחברות- אשכול רעיונות ותמונות!

• הוסף לסימניות
מאיפה התמונות?
מפינטרסט
https://www.pinterest.com/idabandita/nici/

יש גם את סט התמונות הזה שיכול ללכת (מצאתי בגוגל)
f1e483a45fd48b4d1461e6f79718d792.jpg

• הוסף לסימניות
מקפיצה.
נשמח שתעלו עוד, בעיקר דברים מעלי אקספרס

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין באליאקספרס מדבקות עם שם בהזמנה אישית, וראיתי ששיש מוכרים שהדפיסו גם בעברית.

עוד דבר, שראיתי באליאקספרס ונראה לי מעניין לנסות הוא עטיפה שקופה בגדלים שונים של ספרים, שהיא, בעצם, טפט. איך לא חשבתי על זה קודם, במקום לגזור את העטיפה ולהדביק בסלוטייפ (גם את העטיפות המוכנות צריך להתאים הרבה פעמים לספרים), פשוט לשים טפט בגודל המתאים ולהדביק.

לא ניסיתי, אבל רוצה להזמין.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להזמין באליאקספרס מדבקות עם שם בהזמנה אישית, וראיתי ששיש מוכרים שהדפיסו גם בעברית.

עוד דבר, שראיתי באליאקספרס ונראה לי מעניין לנסות הוא עטיפה שקופה בגדלים שונים של ספרים, שהיא, בעצם, טפט. איך לא חשבתי על זה קודם, במקום לגזור את העטיפה ולהדביק בסלוטייפ (גם את העטיפות המוכנות צריך להתאים הרבה פעמים לספרים), פשוט לשים טפט בגודל המתאים ולהדביק.

נשמח לקישורים והדרכה!

• הוסף לסימניות
נשמח לקישורים והדרכה!
עוד לא הזמנתי, ולא יודעת אם שמרתי בוויש ליסט.

פשוט כדאי לכתוב בחיפוש משהו כמו:
מדבקות שם בית ספר הדפסה אישית

בעטיפות, אני לא זוכרת מה היו מילות המפתח, אולי: עטיפה שקופה ספרים ....

• הוסף לסימניות
אפשר עדיין לבצע הזמנות בשביל תחילת שנת הלימודים? זה יגיע בזמן?

• הוסף לסימניות
אפשר גם להדפיס בגודל שיתאים לספרים?

כן, לספרים הדפסתי על גודל A3 מוגדל, זה מספיק גם לספרים הכי גדולים. וכמובן שמראש מדדתי בס"מ כל ספר ועיצבתי בהתאם לגודל הנכון.

• הוסף לסימניות
אפשר עדיין לבצע הזמנות בשביל תחילת שנת הלימודים? זה יגיע בזמן?
חושבת שכן, כי הממוצע הוא חודש.
דברים שמתעכבים יותר גם יכולים להתעכב חודשיים...

• הוסף לסימניות

אני המון עטפתי בטפט

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעצב פה עטיפה לבת שלי, עם הקצת ידע שלי בפוטושופ, מה אומרות?
את הניקית הגדולה - חשבתי לגוון ולהחליף לכל ספר/מחברת ניקית אחרת מהסדרה הזו.

מצרפת פה גם קובץ פוטושופ
א. אם זה יעזור למישהי, אז בכיף!
ב. אם יש פה גרפיקאית שתדע לשפץ את זה קצת, אז עוד יותר בכיף....
סקיצה וורוד עם פס.jpg
סקיצה וורוד.jpg
סקיצה צהוב.jpg

קבצים מצורפים

• עטיפה לציפי.psd
    16.5 MB · צפיות: 146
  • הוסף לסימניות
משהו שעשיתי בשנה שעברה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה