כללי עטיפת דיסק

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מה דעתכם (עדיין לא ירד לדפוס)
תודה....:cool:

קבצים מצורפים

• מעגל השנה.jpg
    KB 292.9 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
אהבתי...
מאוד יפה!
במיוחד אהבתי שכתוב את ההרצאות מסביב לדיסק בעיגול.
אני חושבת שאת הרקע הכחול לחנוכיה צריך לשנות. את השורה האחרונה "להצלחת עמו ישראל" לעגל יותר שיתיישר עם העיגול של הדיסק. ומה שעוד הפריע לי זה הצבעוניות של הדיסק, או שהוא מדי עמוס?
הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
הכל טוב ויפה עד החנוכיה בדחיפות למחוק/להחליף את הרקע הכחול, הוא לא שייך.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
מצטרפת לדעות הקודמות לגבי הרקע הכחול מסביב לחנוכיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר123;321448:
אני חושבת שאת הרקע הכחול לחנוכיה צריך לשנות. את השורה האחרונה "להצלחת עמו ישראל" לעגל יותר שיתיישר עם העיגול של הדיסק.
במקרה שלך עדיף לעשות מלל על מסלול, ולא ע"י warp כמו שעשית.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
מוסיפה על הערות קודמי, העיצוב יפה אבל עמוס מדי,
הייתי גם מוותרת על ההבלטה של "מעגל השנה".
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמיי.
קחי בחשבון שהעיגול יכול להחתך מסביב וכן האותיות לכן מומלץ
להגדיל את השטח הצהוב ולהכניס את האותיות פנימה.

• הוסף לסימניות
שילוב צבעים בתמונות לא טוב
עמוס בפרטים.
הבלטות לא נצרכות
בהצלחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה