כללי עט גרפי-Wacom

• פותח הנושא bake
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד

חברי פרוג.
ברצוני לרכוש עט גרפי של חברת wacom
אני מעלה תמונה ופרטים של כל אחד ואם למישהו יש כזה והוא ממליץ אם יוכל לכתוב לי.

תודה והמשך ערב מצוין.
(צריך להגדיל)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 114.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
בס"ד
הרשל'ה תודה, אבל אני שואלת או על גודל A6 אוA5

• הוסף לסימניות
התשובה גם היא שם למיטב זיכרוני.
A5 מספיק לדעת רוב מקצועני פורום איור וצביעה. יש כאלו שאף היו מסתפקים בA6 - אך דבר זה כבר מיותר בעליל, כיוון שניתן להגדיר את השטח האפקטיבי כA6 אם יש צורך.
על A4 אף אחד כמעט ולא התלבט בפועל. תופס מקום על השולחן, מעייף את היד.

מנסיוני כנ"ל.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לי יש את הA4 והוא אכן תופס מקום...
בדיעבד הייתי יכולה להסתדר מצויין עם הA5

A6 נראה לי קטן מדי בפרט אם את מאיירת ומעוניינת להיות מדוייקת.....

בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי את ה- Bamboo הקטן. צוין,וזול במידה משמעותית הדגמים האחרים. עפ"י ברור שערכתי, אין הבדל בלוח עצמו אלא בפיצ'רים הנלויים ובעיצוב.
בארה"ב עולה 99$.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה