עט דיגטלי שאלה

• הוסף לסימניות
בכל לחיצה של העט יוצא ממנו מעין עיגול שהולך ונמוג,
וזה מאוד מפריע לי,:mad:

מישהו יודע איך לבטל את זה?

• הוסף לסימניות
לא כ"כ מובן. אולי עוד הסבר, צילום מסך...

• הוסף לסימניות
מאפייני עכבר - אפשרויות מצביע - לבטל את הV בסמן מיקום עכבר...

• הוסף לסימניות
מכיר את הבעיה- אבל לא זוכר איך מבטלים את זה, מה גם שזה לא כ"כ מפריע לי...

• הוסף לסימניות
אם אפשר לקפוץ ולשאול מי יודע איפה ניתן להשיג עט של bamboo (נדמה לי) של wacom
ומה טווח המחיר בערך??

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות דרך האתר של אריג'נט המחיר בסביבות ה500 ש"ח לעטים הרגילים.
כמובן שאפשר גם להשיג בחנויות מחשבים בערך במחיר הזה. [אני קניתי בלנדאו ב-490]

• הוסף לסימניות
את הדגם של bamboo? הירוק שחור? בגודל משהו בין a4-a5?

• הוסף לסימניות
חסום לי...
עט חילופי זה אומר של איזה חברה?
מספיק רגיש ואיכותי?

• הוסף לסימניות
אתה מחפש עט חדש לבמבו שלך או ערכה חדשה כולל הכל?

• הוסף לסימניות
ערכה חדשה כולל הכל.

• הוסף לסימניות
אהההה... אז זה נע בין 1000 ל2000 ממוצע בין הbamboo לintous

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה