נכתב ע"י עפולה;1181637:אין לי שום נסיון עם זה, אך יש לי נסיון בלהעתיק חומר לוורד על ידי OCR והתוצאה לגמרי לא טובה, וצריך לעשות תיקונים רבים שלפעמים זה מעצבן יותר מאשר להקליד מחדש.
קשה לי להאמין שעט הפלא הנ"ל יעשה עבודה טובה יותר ובפרט בכת"י לא הכי ברור.
נכתב ע"י יוסי מן;1181651:הבעיה שלו הייתה בעיקר שהוא כתב בארמית וזה לא בדיוק קלט
ניסתי לשאול אותו אם בעברית זה כן הלך
הוא לא התלהב במיוחד
בכל אופן המשווקים נותנים לראות את הפעולה של זה לפני שקונים
א
אז את/ה תמיד יכול לבדוק אם זה עובד לך ועד כמה!
נכתב ע"י משיקו;1247922:אני מכיר מישהו שממש נהנה עם זה, הוא כותב שיעורים של אחד מהראשי ישיבות ואח"כ הכל מוקלד ועם דיוק של בערך 90 אחוז
נכתב ע"י משיקו;1247915:ראיתי איפשהו פרסומת למכירה כולל מילון בארמית, כך שזה אמור לפתור את בעיית הארמית
נכתב ע"י משיקו;1247922:אני מכיר מישהו שממש נהנה עם זה, הוא כותב שיעורים של אחד מהראשי ישיבות ואח"כ הכל מוקלד ועם דיוק של בערך 90 אחוז
נכתב ע"י מיכל123;1247946:כמה זמן הוא כבר עובד עם זה ?
שנה וחצי
כנראה שאתה יודע שזה עובד בארמית גם בלי הפרסום שראית באיזהשהוא מקום, כי אם לא אז איך הוא מקליד את השיעור של ראש הישיבה ?
שמעתי מאותו חבר בעבר שהוא נהנה מזה, לא נכנסתי איתו לפרטים, לאחרונה ראיתי פרסומת לכזה עט עם חבילת תרגום ארמית
זה נשמע שיש לך קשר לשיווק של העט הלא יוצלח הזה.
ממש לא, ולא הבנתי למה נראה לך
מכרתי כבר הרבה עטים כאלו, ואף אחד לא היה מרוצה.
- ואין הבדל בין הדגם החדש לבין הישן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים