כללי עט / לוח גרפי - המלצות והסבר

• הוסף לסימניות
שלום לכולכם

אני מתכנן לרכוש בשבוע הבא בשעה טובה עט גרפי
המעט שאני יודע הוא שכדאי לרכוש את המוצר של חברת wacom
ושהמוצר הוא פונקציה של גודל הלוח ורמת הרגישות

אשמח לכל אינפורמציה שתוכלו לתת בנושא
ובעיקר : פונקציות שאני אמור לחפש, מחיר , מקום אמין לרכוש את המוצר (אזור המרכז)

כל הסבר/ הערה / הארה או תגובה יתקבלו בברכה

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תעשה חיפוש, הי'ה פה לא מזמן דיון בנושא

• הוסף לסימניות
תשמע אני מתכוון לקנות שניים בוא נקנה ביחד ונקבל מחיר.
יש לי כבר פרטים, אני צריך את הCINTIQ 21UX
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
בהזדמנות זו אולי מישהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לחפש כלום בפורום
אני תמיד מקבל את התגובה הבאה :
"<TABLE class=tborder cellSpacing=1 cellPadding=6 width="100%" align=center border=0><TBODY><TR><TD class=tcat>הבעיות שנמצאו בחיפוש זה: </TD></TR><TR><TD class=alt1>
  1. אנו מצטערים. אך לא נמצאו תוצאות לבקשת החיפוש. אנא נסה שוב לחפש עם הגדרות חיפוש שונות.
</TD></TR></TBODY></TABLE>

גם כשאני מחפש כותרות קיימות .

• הוסף לסימניות
באלמעלה תודה רבה , אבל באשכול הראשון יש התייחסות לעט גרפי אחד בשווי של 12000 ש"ח , לא ממש דיון פורה או מועיל לתפרן כמוני שמחפש עט סטנדרתית , שאני מאמין שלרבים מהפורום יש - ויכולים לתרום הרבה.
באשכול השני מדברים על על הטכניקות של צביעה ושימוש בעט הגרפי וגם על היתרונות של העט הגרפי על פני ציור ביד. אבל עדיין לא על המכשיר עצמו
אני מחפש המלצה לעט - כלומר דגם ספציפי בסביבות ה 1000 ש"ח, אם לא זה אז תכונות של מה כדאי לחפש, איפה כדאי לקנות וכו... אף אשכול מהנ"ל לא עוסק בשאלות האלה.

אז נותר לי שוב להדות לאריאלס לבאלמעלה ולאבריל על המאמצים והתגובה , אך שאלתי עומדת וקיימת , האם מישהו שמחזיק בעט גרפי יכול להמליץ או לכוון אותי בקנייה שכזו

תודה שוב

• הוסף לסימניות
כדאי שתשאל את שאלתך בפורום ציור ואיור, בטוח שיהיה לך יותר תגובות מכאן.

• הוסף לסימניות
אכן כנס לאתר ההוא שם תמצא מוצרים זולים יותר וטובים מאד מתוצרת WACOM שכמעט כל מוצר שלהם הוא מוצלח
זה מאד תלוי לאיזה שימוש אתה מיעד את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה