תנו לי ביקורת עיבודון ראשון....

• הוסף לסימניות
עיבוד ראשון שעשיתי לסט שצולם היום לבר מצווה עם כל הילדודס....
ותודה לMiriam A על העזרה בפוטושופ.....

אז הנה מובא לפניכם המקור, והמשופץ... לשיפוטכם....
(אה, פיתחתי חסינות לגבי ההערות, אז תרגישו חופשי, זה בונה....;))
IMG_5486.JPG

מעובד 1.jpg

יש עתיד, נכון?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תרענני סידרתי את זה

• הוסף לסימניות
והנה הגרסא המחודשת בתוספת לוגו והעלמת כמה פרטים שהפריעו לי....
חתוםמעובד 1.jpg

• הוסף לסימניות
התפיסה מהמממתתתת
העיבוד לדעתי קצת פחות מתאים עשיתי לך עיבוד בקטנה שלבי העבודה:
1. טיפלתי בצבעים בראו
2. חתכתי, קימפזתי
3. מחקתי דברים מיותרים
4. חידוד קטן
5. שכבה חדשה
6. הוספתי עם המברשת הילת אור, הורדתי אחוזי שקיפות של השכבה
IMG_5486.JPG.png

כדאי גם למחוק את השביל.
כל הכבוד לך שאת שומעת הערות, זה מה שייתן לך את הדחיפה קדימה

• הוסף לסימניות
מגניב, קצת פחות אהבתי את העיבוד שלך כאילו קצת אבד מהטבעי, אבל ממש מגניב, אני לא משתמשת עדיין ברואו,
וזה רק פוטושופ בלי לייטרום, כי עוד לא למדתי......

• הוסף לסימניות
מגניב, קצת פחות אהבתי את העיבוד שלך כאילו קצת אבד מהטבעי, אבל ממש מגניב, אני לא משתמשת עדיין ברואו,
וזה רק פוטושופ בלי לייטרום, כי עוד לא למדתי......
טבעי זה נקרא לשמור על צבעי הטבע ולחזק אותם, לא להדהות:)
ממש ממליצה לך להתחיל לצלם ראו זה משדרג ברמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה