עיבוד קבצי רואו בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יש לי פוטושופ cs4 אך אין לי את התוכנה לקבצי רואו, האם יש אפשרות להוריד אותה מהאינטרנט או שרוכשים אותה בנפרד?

• הוסף לסימניות
תנסה לפתוח דרך ברידג'
אם לא נפתח תוריד את adobe dng converter

• הוסף לסימניות
אין לי מושג עדיין בפוטושופ אני בתחילת לימודיי בתוכנה זו, כך שאשמח להסבר יותר מפורט בקשר לברידג'
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל זה מגיע בתור עדכון אוטומטי לתוכנה

כמדומני שזה העדכון להורדה

• הוסף לסימניות
הדף לא מצליח להיפתח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naomif;996949:
הדף לא מצליח להיפתח
אצלי נפתח
תשלחי לי מייל - ואשלח לך
- אני ממש מחכה לך! ולתינוקת!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י menachem;995450:
בדרך כלל זה מגיע בתור עדכון אוטומטי לתוכנה

כמדומני שזה העדכון להורדה

זו גרסה ישנה.
היום יש כבר 7.1

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;997044:
אצלי נפתח
תשלחי לי מייל - ואשלח לך
- אני ממש מחכה לך! ולתינוקת!!

היא ממש ערנית, ממש מתיש לצלם אותה, היא לא רוצה להרדם, צילמתי כמה תמונות ויש כמה ממש חמודות, אני קודם רוצה לערוך אותם קצת.

בקשר לתוכנה, עכשיו הוא עולה לי אבל הפוטושופ לא מזהה או מעלה את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;997099:
זו גרסה ישנה.
היום יש כבר 7.1

איך אני משיגה את זה? הגרסה שיש כאן לא עולה לי בפוטושופ

• הוסף לסימניות
ניסית לפתוח דרך פוטושופ?
קובץ> עיון ב-bridge?

אח"כ לבחור תמונה וללחוץ על הסימון הזה

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י album;997155:
ניסית לפתוח דרך פוטושופ?
קובץ> עיון ב-bridge?

אח"כ לבחור תמונה וללחוץ על הסימון הזה

עשיתי את זה, אבל אני מקבלת את אותה הודעת שגיאה כשאני מעלה קבצי רואו (גם את העדכון שנתנו פה9 שאומר שלא ניתן להשלים את הבקשה כי זה לא קובץ מהסוג הנכון..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naomif;997132:
איך אני משיגה את זה? הגרסה שיש כאן לא עולה לי בפוטושופ

יש לי אותו בדרופבוקס.
מה המייל שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה