עיבוד קבצי raw מס' 13 - graduated filter

• הוסף לסימניות
הי
עלה שיעור חדש בסדרה - עיבוד קבצי raw
כלי ה graduated filter המאפשר שינויים באיזור מסויים בתמונה תוך כדי יצירת מעבר הדרגתי לאיזור בלי השינוי
לינק ליוטיוב
לינק לדרופבוקס
כמובן שתגובות ושאלות יתקבלו בכיף!

• הוסף לסימניות
יופי של שיעור!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
איזה כיף שהעלית לדרופבוקס! תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המג(נ)יבים
כיף לקבל את הפידבקים
המשך חג שמח וטעים!

• הוסף לסימניות
שיעור נחמד.
מחכה לשיעור של המברשת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Srool;913248:
איזה כיף שהעלית לדרופבוקס! תודה רבה!
אני עשיתי מנוי לאתר ואני מקבלת את כל השיעורים ישירות למייל שלי.
מועדפים>צילום>gophoto >שמור...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;913403:
שיעור נחמד.
מחכה לשיעור של המברשת...
השיעור על המברשת יהיה הבא בתור, בקרוב...
דרך אגב, אם מישהו/י רוצה שאדגים את אחד הכלים על התמונה שלו הוא מוזמן לשלוח לי את התמונה (כולל לכתוב מה השינוי הרצוי) ואולי אשתמש בתמונה להדגמה - כמובן שעם קרדיט לצלם
שוב תודה לכולם על הפרגון והתגובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה