כללי עיבוד תמונה מדהים חוו דעתכם

• הוסף לסימניות
כל הזכויות שמורות

קבצים מצורפים

• לפני.jpg
    1.7 MB · צפיות: 26
  • אחרי.jpg
    1.7 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מדהים! אין מילים!!!
את שמות הספרים הלועזיים בגבי הספרים מומלץ לטשטש, כי רואים שזה בלועזית, במיוחד בשמאליים יותר
כמו"כ, הגיטרה לא גדולה מידי? היא כרגע נראית בגובה אדם

• הוסף לסימניות
בגלל שזה לא גיטרה זה צ'לו או קונטרה בס
וזה ממש ממש יפה מקווה שלא נתפסה לך היד עם העכבר ;)

• הוסף לסימניות
תודה, זה לא גיטרה זה קונטרה בס וזוהי אכן הפרופרציה

• הוסף לסימניות
מדהים, משחק מדויק של אור/צל, שקיפות מושלמת.

פשששי הא.

• הוסף לסימניות
מדהים, כשרון יוצא מן הכלל!
אולי כדאי לטשטש את העיטור בספר האמצעי (במדף האמצעי) שלא ישימו לב שכל הקטע הזה משוכפל

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה!
יש בעיה בהשתקפות של הצ'לו- הצ'לו נשען על ארון הספרים, ויש לו השתקפות של אוביקט שנמצא על השולחן. אתה צריך לשקף חלק עליון יותר שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AVAV;398389:
תודה, זה לא גיטרה זה קונטרה בס

מה שזה לא יהיה, משהו מוזר לי שם בהשתקפות שלה על השולחן....
חוצמיזה- מדהים!
יותר מאוחר נרד יותר לפרטים....

• הוסף לסימניות
מדהים זה לא מילה, סתם התמונה עצמתית,
טוב- כשרונות והמון סבלנות...............

• הוסף לסימניות
WOW
It's buetiful. I love the things you added on the table . It makes the picture so real.
Just one thing looks abit wrong - you took away the lamp from the first picture but you left the glow on the books(I hope you understand) and another small point -on what does the contra stand on? something pointy??
Just out of curiousity, how long did it take you?
If someone can transulate.............

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו

כשרון על...........

(סתם שאלה בשביל מה צריך נר אם יש תאורה מלמעלה, ואם צריך? אז הלבה נראה משהו.....) 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;398413:
WOW
It's buetiful. I love the things you added on the table . It makes the picture so real.
Just one thing looks abit wrong - you took away the lamp from the first picture but you left the glow on the books(I hope you understand) and another small point -on what does the contra stand on? something pointy??
Just out of curiousity, how long did it take you?
If someone can transulate.............
<object type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.gstatic.com/translate/sound_player.swf" id="tts_flash" height="18" width="18">
</object>
WOW
זה יפיפה. אני אוהבת את הדברים שאתה התווסף על השולחן. זה עושה את התמונה כל כך אמיתי.
רק דבר אחד נראה לא בסדר abit - אתה לקח את המנורה מהתמונה הראשונה אבל עזבת את הזוהר על ספרים (אני מקווה שאתה מבין) ועוד נקודה קטנה על מה עומדים על קונטרה? מחודד משהו??
סתם מתוך סקרנות, כמה זמן לקח לך?
אם מישהו יכול transulate

עד כאן דברי גוגל

cleardot.gif

• הוסף לסימניות
דבר ראשון עבודה נהדרת .
שנית, כבר אמרתי לך בלימודים את דעתי על התמונה ....
אולי מאחרים תסכים לקבל ביקורת ....
וכבר אמרו לך משהוא בכיוון .;)

• הוסף לסימניות
א. עבודה מ-ע-ו-ל-ה !!
ב. זה צ'לו ולא קונטרה בס.
ג. (לגרפיקל) המשהו המחודד זה הסטנד שעליו הצ'לו עומד.

• הוסף לסימניות
עיבוד יפהפה!
מצטרפת להארות בקשר להשתקפות של הקונטרה בס והאור שנשאר מהמנורה.
להשלמת המראה החסידי הייתי מגיירת את הספרים...

• הוסף לסימניות
עיבוד מדהים.
לא ירדתי לפרטים לכן אין לי מה לומר על זה.

אבל דבר אחד לא הבנתי, צילמת גם את התמונה הראשונה?
אם לא, למה הסימון של כל הזכויות שמורות?
(ואם צילמת, יכולת מראש לחסוך עבודה... למרות שלי זה נראה תמונה שלא צילמת. אבל אשמח לשמוע)

• הוסף לסימניות
אולי בגלל שהיא קנויה?
אני לא יודע מנסה להעלות השערה

• הוסף לסימניות
עבדוה יפה.
לפי הפרספקטיבה, הבס לא יכול להשתקף כך השולחן בשום אופן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איציק'ל;398446:
.
ג. (לגרפיקל) המשהו המחודד זה הסטנד שעליו הצ'לו עומד.
אבל צריך עוד חלק לא? הוא לא יכול לעמוד על שפיץ לבד!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקל;398462:
אבל צריך עוד חלק לא? הוא לא יכול לעמוד על שפיץ לבד!!
הוא עומד על השפיץ (גומי משהו) ונשען על הקיר או במקרה הזה ספריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה