כללי עיבוד תמונה תלת מימד בפוטושופ

• הוסף לסימניות
את זה עשיתי בתלת מימד בתוכנת מאיה, מה שקורה שצריך לכל תמונה לעשות עיבוד בפוטושופ ולפעמים גם מרנדרים בכמה שכבות ואת הכל מכניסים לפוטושופ, מה אפשר לעשות בפוטושופ כדי שהתמונה תראה יותר ריאליסטית.

תלת מימד למדתי בפרוג ופוטושופ לא למדתי בפרוג, יחי ההבדל הקטן, במאיה אני ברמה גבוהה ובפוטושופ לא כ"כ).

קבצים מצורפים

• 9_1.jpg
    KB 307.1 · צפיות: 60
  • הוסף לסימניות
פששששששששש..............

פשוט מדהים
אולי כמה שיטות שילוב יתנו לזה את האוירה המתאימה אבל זה פשוט מדהים
מה שכן למרות היופי שבכל פרט בתמונה
אולי היא עמוסה מידי בפרטים ?

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
ממש שמח בחדר הזה

• הוסף לסימניות
איך למשל אני עושה שיצא בוהק לבן מכיוון החלון שידמה את השמש שנכנסת?

• הוסף לסימניות
אויש, זה מדהים!!

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות משהו בחלונות שיראה יותר בוהק שהשמש נכנסת (בפוטושופ), האם זה נראה יותר טוב כעת?

אני חושב לעצמי לו הייתי לומד פוטושופ בצורה מקצועית כמו שלמדתי מאיה (למדתי בפרוג) לאיזה תוצאות הייתי יכול להגיע בשילוב התלת מימד.

אגב גרפיקאי שנכנס לתחום התלת מימד הרבה יותר קל לו לעבוד כי כל הטקסטורות ועיבוד התמונה לאחר מכן בפוטושופ והשילוב בין שניהם פשוט מדהים.

קבצים מצורפים

• 9_2.jpg
    KB 313.2 · צפיות: 44
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ מבינה, למה צריך לעבד בפוטושופ, אם אפשר לעשות הכל במאיה? למשל, לשים תאורה מחוץ לחלונות (שמש)?! בצורה כזו הכל אמור לעבוד יופי ועוד יותר ריאליסטי, כי הצל וכו' נופלים בצורה טבעית, בלי צורך בעיבודים מיותרים

• הוסף לסימניות
בגלל שבמאיה כל דבר שעושים עד שרואים את התוצאה לוקח זמן רנדר שלפעמים הוא ארוך מאוד אפילו במחשבים חזקים ויש לי מחשב חזק ובפוטושופ רואים את התוצאה מיד, וכשרוצים למשל שבחלון יהיה יותר בוהק לבן במקום לעשות רנדר במאיה שיקח הרבה זמן עושים בפוטושופ. בכל סטודיו מקצועי עושים עיבוד תמונה בפוטושופ ועיבוד לאנימציה באפטר אפקט וחוסכים המון זמן יש כאלה שעושים 60 אחוז במאיה ו 40 אחוז באפטר וכך זה גם בתמונה. בקיצור גרפיקאי מקצועי שהולך ללמוד תלת מימד יכול להגיע לתוצאות מדהימות בפחות זמן.

אגב, למד איתי בקורס תלת מימד בפרוג גרפיקאי מקצועי והוא אמר לי שהוא משאיר הרבה דברים לפוטושופ ומלכתחילה לא עושה אותם במאיה וכמו שאמרתי במקומות מקצועיים גם עושים כך וחוסכים הרבה זמן, כמובן שהבסיס בתלת מימד הוא מאיה ופוטושופ לעזר.

• הוסף לסימניות
פשששששששששששששששששש!

איזה רמה!!!!!!!!!!!!!!!!!

מדהים!

היה קשה לי מאוד להאמין שזה רק הדמיה.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
תחמם את התמונה יש בה רק צבעים קרים.
אגב רמת מידול מדהימה!

• הוסף לסימניות
מידול מדהים, ועיצוב פנים מדהים לא פחות.
לדעתי התמונה נראית ריאליסטית למדיי ולא צריך להוסיף משהו מיוחד, חוץ מאשר בעניין האריגים של הווילונות וכן הזכוכיות של החלונות שלא נראים כ"כ אמינות (צריך טיפה השתקפות).
בעניין התאורה, אפשר לתת את האשליה של אור יום גם בעזרת התמונה שנמצאת מאחורי המודל, (הבתים עם הצמחיה -לטפל בה בפוטושופ ואז לשתול אותה.

• הוסף לסימניות
התמונה מאחור שמתי אותה בפוטושופ ובכלל לא במאיה וגם טיפלתי בה, אולי לא מספיק טוב.

חברים המודלים לא שלי, מידלתי מספיק בחיים שלי ומי שרוצה לראות יש דוגמאות בפורום שרטוט ותלת מימד, את שלב המידול כבר עברתי מזמן אני עובד כעת על רינדור ריאליסטי ומה שעשיתי פה זה טקסטורה ורנדר ריאליסטי ולוקח הרבה זמן גם למקצוענים להגיע לתוצאה טובה.

בלינקים האלה כל המידול הוא שלי אבל בזמנו עדיין לא עבדתי על רינדור ריאליסטי כי זה היה עדיין באמצע הקורס למרות שגם שם יצא לא רע.

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=59342

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=54990

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=52070

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה