כללי עיבוד תמונה...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Venice.jpg
    Venice.jpg
    1.1 MB · צפיות: 21
  • ונציה עיבוד תמונה לציור בצבעי מים א.jpg
    ונציה עיבוד תמונה לציור בצבעי מים א.jpg
    KB 644.5 · צפיות: 23
  • file000415001866a.jpg
    file000415001866a.jpg
    KB 111.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואו מיוחד!!

• הוסף לסימניות
מותר לדעת באיזו תוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ag;1984869:
מותר לדעת באיזו תוכנה?

לא, אסור לדעת:D

כל גרפיקאי/ת מאיתנו למד את התוכנות [אם בקורס, או בכל דרך אחרת], את הפקודות
השונות, איך עושים ומה, וכמובן [הכי חשוב...] מתי מעצבים כך ומתי אחרת. ובזה לא
אכפת לי לעזור לאף אחד, ובכיף [אבל יש לי עוד הרבה מה ללמוד].

אלא שחוץ מזה, לכל אחד/ת מאיתנו יש טכניקות שבמהלך דרכו הוא פיתח בעצמו,
מה שנקרא "סודות מקצוע", ואת הטכניקות האלו, לפחות עד כמה שידוע לי, שומרים בסוד...

לפעמים אני משתף קצת בהודעות שלי על צורת העבודה, ולא יותר מזה.

מה שאני כן יכול לומר, ברחבי הרשת יש המון [!!!] תוכנות לעיבודי תמונה,
כמו"כ יש המון פילטרים שמתקינים אותם, והם נפתחים על תוכנת פוטושופ [plug ins],
רובם ככולם בתשלום, חלקם טובים יותר, חלקם פחות.
אני כשלעצמי עובד על העיבודים גם עם משחקי הצבע בתוכנת פוטושופ, ועם שיטות שילוב,
וכיוצ"ב.
בהצלחה לכולם!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה