כללי עיבוד תמונה

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה רגילה של מישהי שיש לה אודם אדום אני רוצה להפוך את התמונה לשחור ולבן ורק את האודם להשאיר בצבע ההוא. איך עושים? בפוטושופ כמובן.

• הוסף לסימניות
עושים בלייר חדש את השחור לבן ובלייר מוחק את השפתיים.
אני אישית לא אוהבת תמונה כזאת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;333392:
עושים בלייר חדש את השחור לבן ובלייר מוחק את השפתיים.
אני אישית לא אוהבת תמונה כזאת.

בלייר? מה זה? אבל אתה יכול להסביר איך עושים? כאילו איזה פקודות?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לצרוב את איזור השפתיים לעשות COPY להפוך את המסמך לשחור לבן, ואח"כ להפוך חזרה לRGB ולעשות PASTE לשפתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shani20;333399:
בלייר? מה זה? אבל אתה יכול להסביר איך עושים? כאילו איזה פקודות?

נראה לי שהוא התכוון לזה

קבצים מצורפים

• 811.jpg
    KB 283.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה על העזרה שלכם,
אבל אני רוצה לעשות בצורה מקצועית ביותר... יש אולי עוד איזה שיטה לעשות את זה?

• הוסף לסימניות
זה השיטה, אפשר לדייק יותר עם מברשות רכות במסכה.

• הוסף לסימניות
תצרבי סביב השפתיים.
תהפכי את המסלול לבחירה.
תעשי inverse לבחירה.
תוסיפי שכבת התאמה של black and white.

והרי לך תוצאה מקצועית ביותר!

• הוסף לסימניות
כדאי לך להכנס לאתר של קוויקסופט, יש להם שם שיעורים מקוונים גם בפוטושופ, ושם ישנה דרך פשוטה, קלה וחדשה ליצור בדיוק את זה באמצעות שיכבה חכמה.

• הוסף לסימניות
מה שמושיקו הציע היא הדרך הנכונה והמקצועית לבצע את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה