עיבוד תמונות- תמחור

• הוסף לסימניות
כמה עולה בממוצע לעבד תמונות בפוטושופ? לא משהו מידי רציני, בעיקר ליטוש ותאורה.....

• הוסף לסימניות
תאורה - למה כוונתך?

• הוסף לסימניות
לעבד תמונה בפוטושופ?
כשמדובר בעבודה לפי שעות או בכמות גדולה זה יכול לצאת גם 5 ש"ח לתמונה.
זה גם יכול לצאת 200 ש"ח, 'ליטוש' כלשונה...

אם מדברים על שתי התמונות האלו, הממוצע הוא בעצם 102.5 ש"ח.
זו התשובה שביקשנו?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אני לוקחת לכל 30 תמנות 100 ש"ח - לעיבוד - תאורה ריטוש ומה שצריך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;n4949020:
אני לוקחת לכל 30 תמנות 100 ש"ח - לעיבוד - תאורה ריטוש ומה שצריך

שירה לכל 3 או כל 30??

• הוסף לסימניות
צלמות שעובדת איתן ברציפות וחוץ מעיבוד מעצבת להן את האלבומים ( העיצוב תשלום בנפרד )
וכן כל 30 100 ש"ח
לעבודות חד פעמיות המחיר יקר יתר

• הוסף לסימניות
את מספיקה לעבד 30 תמונות בשעה?

• הוסף לסימניות
אני לוקחת 15 שח לתמונה לכמות גדולה 10

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י polygon;n4949281:
את מספיקה לעבד 30 תמונות בשעה?

תלוי בצלמת ..
יש צלמות יותר זמן ויש פחות בדרך כלל גג שעתיים ויש כאלה ש30 תמונות בפחות משעה
ועל על תשכחי שזה לא כולל את המחיר על עיצוב האלבום שבדרך כלל הרוב לוקחים את כל החבילה - עיבוד ועיצוב
ככה שמשתלם לשתינו

• הוסף לסימניות
תודה לכולם! ממש עזרתם לי...
למרות שאני עדיין לא יודעת כמה לקחת, זה משהו חד פעמי ולא מידי הרבה עבודה..

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד באיכות התמונות
אני לוקחת לפי תמונה- 15 שח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה